Eyvallah hocam da pek ilgilenen olmuyor hani paran varsa dostun var misali büyük ekranlara tavsiye eden çok oluyorTavsiye konusunda destek alabilirsiniz burası panel bilgisi bölümü
Eyvallah hocam da pek ilgilenen olmuyor hani paran varsa dostun var misali büyük ekranlara tavsiye eden çok oluyorTavsiye konusunda destek alabilirsiniz burası panel bilgisi bölümü
İyi akşamlar hocam.Panel ve anakartını öğrenmem mümkün mü?Teşekkürler Fikoloji Hocam.Bazı harf kodlarını unutmuşum kusura bakmayın.
55r7550ua ve 55r7560ua.
Sanırım ikisi de Samsung panel ve MB130 kartlı.Ama 7550ua S 7560ua E anakartlı.130s ve 130e anakartlar arasında ciddi bir fark var mı?
Auo panel mb130s ana kartİyi akşamlar hocam.Panel ve anakartını öğrenmem mümkün mü?
![]()
Üzgünüm ben tavsiye vermiyorum. Ama 40 inç mevcut değil 43 var.Eyvallah hocam da pek ilgilenen olmuyor hani paran varsa dostun var misali büyük ekranlara tavsiye eden çok oluyorAdem Helvacı usta dahi 32 inç konusunda yardımcı olacaktı uzun zaman geçti umursamadı bile onun için 32 inç yerine 40 inç alayım dedim öneri tavsiye istiyorum bakalım
Teşekkürler.Auo panel mb130s ana kart
CHOT Panel yan açıdan izlediğinizde görüntü solmuş bir şekilde görünür.Vestel 58ua9600 tv aldım, ama açıkcası bazı kanallar hariç renkler hiç tatmin etmedi, ve ufak bi açı değişmesinde renkler çok değişiyor. Acaba panelimle mi ilgili?
![]()
kullanılan panel va yapıdadır, panel yapısı gereği yan açılarda solma yapması normaldir.Vestel 58ua9600 tv aldım, ama açıkcası bazı kanallar hariç renkler hiç tatmin etmedi, ve ufak bi açı değişmesinde renkler çok değişiyor. Acaba panelimle mi ilgili?
![]()
Abi 43 inç için mb130s anakartlı tv bulamadım stok falan gözükmüyor piyasada önerebilebileceğin model var mı? Evde tv izlerken yan açı yok bizim.Üzgünüm ben tavsiye vermiyorum. Ama 40 inç mevcut değil 43 var.
Ayrıca eş dost, paralı parasız ayrımı yapmıyoruz![]()
abi 43ud8360 LG panel 130mbs anakartlı tv ben bulamadım stoklarda.senin önereceğin 43 inç model var mı?Üzgünüm ben tavsiye vermiyorum. Ama 40 inç mevcut değil 43 var.
Ayrıca eş dost, paralı parasız ayrımı yapmıyoruz![]()
ne yazıkki arama butonuna lg yazıp kart olarak mb130s seçip bir filitreleme seçeneği yokAbi 43 inç için mb130s anakartlı tv bulamadım stok falan gözükmüyor piyasada önerebilebileceğin model var mı? Evde tv izlerken yan açı yok bizim.
abi 43ud8360 LG panel 130mbs anakartlı tv ben bulamadım stoklarda.senin önereceğin 43 inç model var mı?
Tamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.ne yazıkki arama butonuna lg yazıp kart olarak mb130s seçip bir filitreleme seçeneği yok
biraz eskidi bu kart yenilerde pek yok bulduğum fiyatlarda uçuk 43u9000 bakabilirsin hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründü mb230 ana kart lg panel
Şeytan diyor al bi mb170 anakartlı androidTamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.
hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründüTamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şeytan diyor al bi mb170 anakartlı android
Mb230 alacağına?
Mesaj gayet net ve açıklayıcı oldu abi aranan kan bulundu.Teşekkür ederim.hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründü
Cümlesini kurduğumuza göre vardır bişeyler