Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

emmree

Yeni Üye
30 Mar 2021
3
43
Bütçe uygunsa alınabilir. Aynı özellikler sayılabilir. Memnun eder ama beklentiniz yüksek ise bu fiyatlara farklı TV de alınabilir. Tabi bunun için tavsiye ana konusunda destek alabilirsiniz
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bu şartlarda Toshiba 2063 ya da Vestel 65u9500 modeline göre bariz farklılıklar yok. Belirttiğiniz gibi bu fiyat diliminde farklı alternatiflere yönelebilirim.

C Çevrimdışı

cecceccec

Yeni Üye
30 Mar 2021
7
39
Merhaba arkadaslar,
Vestel'in canli yardiminin bile bilmeyi birak anlamadigi bu panel tipi bilgisi yardimi icin cok tesekkur ederim oncelikle,
Yarin bir tv icin anlasma ihtimalimiz cok yuksek bayi ile,
Bayideki arkadas tv'nin etiket fotografini atacak,
Ben de buraya atsam,
İvedi bir bicimde yardimci olabilme ihtimaliniz var midir?
İyi aksamlar cumleten, selamlar...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba arkadaslar,
Vestel'in canli yardiminin bile bilmeyi birak anlamadigi bu panel tipi bilgisi yardimi icin cok tesekkur ederim oncelikle,
Yarin bir tv icin anlasma ihtimalimiz cok yuksek bayi ile,
Bayideki arkadas tv'nin etiket fotografini atacak,
Ben de buraya atsam,
İvedi bir bicimde yardimci olabilme ihtimaliniz var midir?
İyi aksamlar cumleten, selamlar...
Onlaine olan arkadaşlarımız cevaplayacak tır. Buna bende dahil, malumunuz biz buradan para kazanmiyiruz. Hepimizin işi gücü var musaitlik durumuna göre onlaine oluyoruz.

C Çevrimdışı

cecceccec

Yeni Üye
30 Mar 2021
7
39
Onlaine olan arkadaşlarımız cevaplayacak tır. Buna bende dahil, malumunuz biz buradan para kazanmiyiruz. Hepimizin işi gücü var musaitlik durumuna göre onlaine oluyoruz.
Cok tesekkur ederim, genel cevaplama suresini bilemedigim icin fikir olmasi adina sormak istemistim. Gonullu ve karsiliksiz olarak bu sekilde yardimci olmaniz cok yuce bir hareket. Reklamlara tiklayayim hemen 15-20 kere, akmasa da damlama ihtimali olur belki ? iyi aksamlar...

M Çevrimdışı

Mr.Marash

Yeni Üye
30 Mar 2021
11
42
Seri no paylaşır mısınız

Teşekkürederim.
20210331_092017.jpg

B Çevrimdışı

balci2401

Yeni Üye
20 Ağu 2020
68
37
8556908000086 seri no Regal 65 andorid TV var panel bilgisi alabilir miyim bu TV Vestel 65 andorid TV ile birebir aynı mı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi MB 130e mi MB 130s mi yoksa mb170 veya mb230 anakart mı tercih edersin?
Hepsinin avantajı var.
Mb130e yıllarca yurt dışına üretilmiş ve vestelde göz bebeği diyilen bir karttı.
Mb130s buna mb130e ye göre olan Türkiye üretimi idi. Smartta mb130 biraz zayıf
Mb230 görüntüde şikayet alan ama smart performansı 130 a göre hızlı olan bir Kart
Mb170 ise ayrı bir dünya çünkü android

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Saint_33

Yeni Üye
30 Mar 2021
44
41
Hepsinin avantajı var.
Mb130e yıllarca yurt dışına üretilmiş ve vestelde göz bebeği diyilen bir karttı.
Mb130s buna mb130e ye göre olan Türkiye üretimi idi. Smartta mb130 biraz zayıf
Mb230 görüntüde şikayet alan ama smart performansı 130 a göre hızlı olan bir Kart
Mb170 ise ayrı bir dünya çünkü android
Abi ellerine,bilgine sağlık 10 numara kısa ve öz bir anlatım oldu çok çok teşekkür ederim ..merakımdan soruyorum abi senin tercihin hangisi olurdu?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi ellerine,bilgine sağlık 10 numara kısa ve öz bir anlatım oldu çok çok teşekkür ederim ..merakımdan soruyorum abi senin tercihin hangisi olurdu?
smart mı istiyorsun yoksa iyi bir görüntü mü ?
dersen ki ben bi tane android box alacam o zaman mb130s
hem android olmuş olur hem hızlı hem görüntü tatmin edici :)

Geri
Üst Alt