Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim; forumda yeniyim fakat neden bu kadar geç üye oldum diye kendime kızıyorum. Çünkü benimde en çok merak ettiğim bilgiler burda. Başta Değerli Adem Helvacı Adem Helvacı hocam olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu bilgileri paylaşmak herkesin yapabileceği bir durum değildir.

Bende de vestel üretimi nexon 50nx600 tv var. Bu modelin panelini bende merak ettim doğrusu hiç bir yerde bilgi bulamadım. Teşekkür ederim.
Seri no paylaşır mısınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar 43UA3A63DT model toshiba televizyona ait çıkıyor?ama üzerinde ki anakart mb170 model’dir.panel üreticisi boe midir Yoksa LG midir?sonuçta Her iki üreticide ıps panel mi üretmişlerdir?bunu nereden anlayabilirim?
Birde 43u9000 Vestel tv LG panel üreticisi hangi panel bilmiyorum?anakart mb230

sizce hangisi hem anakart hemde panel bilgisi açısından tercih edilmelidir.Güncelleme açısından olsun verimlilik açısından olsun.

yardımcı olursanız memnun olurum.
Sorgu için arama sonuçları: 43UA3A63DT
İki modelde IPS olacak ama üretici farklı.
U9000 dikkatimi çekmişti ama görmek nasip olmadı.
Hangisi daha iyi konusunda biri android biri smart zevkinize bağlı

S Çevrimdışı

Saint_33

Yeni Üye
30 Mar 2021
44
41
Sorgu için arama sonuçları: 43UA3A63DT
İki modelde IPS olacak ama üretici farklı.
U9000 dikkatimi çekmişti ama görmek nasip olmadı.
Hangisi daha iyi konusunda biri android biri smart zevkinize bağlı
Valla abi arada fark 200 tl siz hangisini önerisiniz?Ram rom Bilgiler nelerdir iki tv hakkında yardımcı olabilir misiniz.Acayip kararsız kaldım?
Toshiba-3700 tl
Vestel—3500 tl

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla abi arada fark 200 tl siz hangisini önerisiniz?Ram rom Bilgiler nelerdir iki tv hakkında yardımcı olabilir misiniz.Acayip kararsız kaldım?
Toshiba-3700 tl
Vestel—3500 tl
İkisinin de tekilnik özellikleri forumda mevcut, biraz önce android Toshiba için link verdim. Yine sağ üste arama butonundan bakarsanız fikir sahibi olursunuz

S Çevrimdışı

Saint_33

Yeni Üye
30 Mar 2021
44
41
İkisinin de tekilnik özellikleri forumda mevcut, biraz önce android Toshiba için link verdim. Yine sağ üste arama butonundan bakarsanız fikir sahibi olursunuz
Abi bu ips panel siyahlarda ve yan açılardan. Çok iyi ama beyazlarda ve diğer renklerde va panel ne bileyim daha iyiymiş gibi geldi.Mesela senin paylaştığın İngilizce lg ips tv test videosu var orada mesela ekran ısınması va daha çabuk ips daha geç ısınıyor?Sence hangi tip panele yönelmeliyim.Bu arada işin gerçeği MB 170 anakart mb230 anakarta göre daha verimli forumda okuduklarım kadarıyla.Android taban smart tabana göre çok çok az belki biz hissedebilir miyiz hiseedemedez miyiz orasını bilemiyorum bir tık yavaş.Seninde dediğin gibi android mi Yoksa smart mi zevk meselesi
Bu arada RAM rom bilgisi toshibada baktım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi bu ips panel siyahlarda ve yan açılardan. Çok iyi ama beyazlarda ve diğer renklerde va panel ne bileyim daha iyiymiş gibi geldi.Mesela senin paylaştığın İngilizce lg ips tv test videosu var orada mesela ekran ısınması va daha çabuk ips daha geç ısınıyor?Sence hangi tip panele yönelmeliyim.Bu arada işin gerçeği MB 170 anakart mb230 anakarta göre daha verimli forumda okuduklarım kadarıyla.Android taban smart tabana göre çok çok az belki biz hissedebilir miyiz hiseedemedez miyiz orasını bilemiyorum bir tık yavaş.Seninde dediğin gibi android mi Yoksa smart mi zevk meselesi
Bu arada RAM rom bilgisi toshibada baktım
Öncelikle herkes gibi sende beni Adem Helvacı Adem Helvacı ile karıştırdın ben youtubede vesteloji olan ? ben böyle bir test yapmadım. Ama sorun yok ikimizde size bilgi vermek amaçlı buradayız.
İki tıp panelde kullanıcısı için biçilmiş kaftan. Va yapı genelde filmciler konsolcular kullanır siyahlar gerçekten başarılı olur.
IPS ise renk gamı iyi olan yan açılardan başarılı olan bir yapı. Android ile smart karşılaştırması yaptım yakında YouTube kanalimda paylaşacağım. Tabi ben mb130s ile kontrol sağladım. Mb230 ana kart smartta bı tık daha iyi ama görüntüde mb130s daha başarılı.
Ben android TV ye ısındım pek sıkıntı görmedim

S Çevrimdışı

Saint_33

Yeni Üye
30 Mar 2021
44
41
Abi
Öncelikle herkes gibi sende beni Adem Helvacı Adem Helvacı ile karıştırdın ben youtubede vesteloji olan ? ben böyle bir test yapmadım. Ama sorun yok ikimizde size bilgi vermek amaçlı buradayız.
İki tıp panelde kullanıcısı için biçilmiş kaftan. Va yapı genelde filmciler konsolcular kullanır siyahlar gerçekten başarılı olur.
IPS ise renk gamı iyi olan yan açılardan başarılı olan bir yapı. Android ile smart karşılaştırması yaptım yakında YouTube kanalimda paylaşacağım. Tabi ben mb130s ile kontrol sağladım. Mb230 ana kart smartta bı tık daha iyi ama görüntüde mb130s daha başarılı.
Ben android TV ye ısındım pek sıkıntı görmedim
abi çok teşekkür ederim panel konusunda beni aydınlattığın için mb 230 anakartlı ve Samsung va panel Vestel benim için daha uygun gibime geliyor.Biraz önce bir Vestel bayisine uğrayıp modellere baktım
43u 9500 modeli için nakit 3600 dedi.tabi smart Tv.
Toshiba ips panel mb170 anakart android taban için 3600 6 taksit
Valla genelde film seyretmek ve netflix birazda YouTube düşünüyorum.
Sen hangi anakart’a onay verirsen abi sorun yok.Artık seçim senin ikiside birbirinini aratmaz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi

abi çok teşekkür ederim panel konusunda beni aydınlattığın için mb 230 anakartlı ve Samsung va panel Vestel benim için daha uygun gibime geliyor.Biraz önce bir Vestel bayisine uğrayıp modellere baktım
43u 9500 modeli için nakit 3600 dedi.tabi smart Tv.
Toshiba ips panel mb170 anakart android taban için 3600 6 taksit
Valla genelde film seyretmek ve netflix birazda YouTube düşünüyorum.
Sen hangi anakart’a onay verirsen abi sorun yok.Artık seçim senin ikiside birbirinini aratmaz.
U9500 serisini hiç sevemedim. Ben toshibaci biri olarak Toshiba derdim. Tavsiye vermiyorum düşüncelerimi söylüyorum. Tavsiye için tavsiye konusunda da destek alabilirsiniz

S Çevrimdışı

Saint_33

Yeni Üye
30 Mar 2021
44
41
U9500 serisini hiç sevemedim. Ben toshibaci biri olarak Toshiba derdim. Tavsiye vermiyorum düşüncelerimi söylüyorum. Tavsiye için tavsiye konusunda da destek alabilirsiniz
Teşekkür ederim abi.
Saçma sapan bir fiyat sistemi var nette
43u9000 serisi—3400
43u9500 serisi-3250
Zannedersem arada hiç bir fark yok gibime geliyor.Anakartlar aynı ekran panel aynı sadece küçük bir seri numarası farkı gibime geliyor.İlerde mi box 4s alacak olduktan aynı fiyata geldikten sonra ne anlamı kaldı ki Toshiba alırım.Mantıksız mı konuşuyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkür ederim abi.
Saçma sapan bir fiyat sistemi var nette
43u9000 serisi—3400
43u9500 serisi-3250
Zannedersem arada hiç bir fark yok gibime geliyor.Anakartlar aynı ekran panel aynı sadece küçük bir seri numarası farkı gibime geliyor.İlerde mi box 4s alacak olduktan aynı fiyata geldikten sonra ne anlamı kaldı ki Toshiba alırım.Mantıksız mı konuşuyorum
Bütçe sizin, ayrıca u9000 ekran yenileme hızı ve bı kaç + özelliği vardı.
Tavsiye için tavsiye ana konusunda devam ediniz.

E Çevrimdışı

emmree

Yeni Üye
30 Mar 2021
3
43
Merhaba.
65ul3063dt model bir Toshiba TV almak üzereyim. SN: 8532600 000099 kodlu ürün. Hem genel bir değerlendirme hem de panel üretici bilgisini rica edebilir miyim?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tavsiye etme konusundaki düşünceniz nedir. Fiyat 6000 TL.
Bütçe uygunsa alınabilir. Aynı özellikler sayılabilir. Memnun eder ama beklentiniz yüksek ise bu fiyatlara farklı TV de alınabilir. Tabi bunun için tavsiye ana konusunda destek alabilirsiniz

Geri
Üst Alt