Abi MB 130e mi MB 130s mi yoksa mb170 veya mb230 anakart mı tercih edersin?Bütçe sizin, ayrıca u9000 ekran yenileme hızı ve bı kaç + özelliği vardı.
Tavsiye için tavsiye ana konusunda devam ediniz.
Abi MB 130e mi MB 130s mi yoksa mb170 veya mb230 anakart mı tercih edersin?Bütçe sizin, ayrıca u9000 ekran yenileme hızı ve bı kaç + özelliği vardı.
Tavsiye için tavsiye ana konusunda devam ediniz.
LG PanelTeşekkürederim.
![]()
Hepsinin avantajı var.Abi MB 130e mi MB 130s mi yoksa mb170 veya mb230 anakart mı tercih edersin?
Boe panel mb170ana kart8556908000086 seri no Regal 65 andorid TV var panel bilgisi alabilir miyim bu TV Vestel 65 andorid TV ile birebir aynı mı
Teşekkür ediyorum. Anakartı menüden görmüştüm fakat paneli bilmiyordum. Paneli nasıl anlaşılıyor.LG Panel
MB95 Anakart
Abi ellerine,bilgine sağlık 10 numara kısa ve öz bir anlatım oldu çok çok teşekkür ederim ..merakımdan soruyorum abi senin tercihin hangisi olurdu?Hepsinin avantajı var.
Mb130e yıllarca yurt dışına üretilmiş ve vestelde göz bebeği diyilen bir karttı.
Mb130s buna mb130e ye göre olan Türkiye üretimi idi. Smartta mb130 biraz zayıf
Mb230 görüntüde şikayet alan ama smart performansı 130 a göre hızlı olan bir Kart
Mb170 ise ayrı bir dünya çünkü android
seri numarasınan kondrol ediyoruz, yada servis menü ekranında panelin ismine istinaden cevap veriyoruz.Teşekkür ediyorum. Anakartı menüden görmüştüm fakat paneli bilmiyordum. Paneli nasıl anlaşılıyor.
smart mı istiyorsun yoksa iyi bir görüntü mü ?Abi ellerine,bilgine sağlık 10 numara kısa ve öz bir anlatım oldu çok çok teşekkür ederim ..merakımdan soruyorum abi senin tercihin hangisi olurdu?
Anladım teşekkür ederim.seri numarasınan kondrol ediyoruz, yada servis menü ekranında panelin ismine istinaden cevap veriyoruz.
Abi görüntü istiyorum izleyeceğim benim yoğunluk netflix arada belki maç veya film genelde normal uydu yayınları izliyorum.smart mı istiyorsun yoksa iyi bir görüntü mü ?
dersen ki ben bi tane android box alacam o zaman mb130s
hem android olmuş olur hem hızlı hem görüntü tatmin edici![]()
hocam boe panel iyimi oluyor? lg paneli mi? regal bana IPS panel demiştiBoe panel mb170ana kart