Tamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.ne yazıkki arama butonuna lg yazıp kart olarak mb130s seçip bir filitreleme seçeneği yok
biraz eskidi bu kart yenilerde pek yok bulduğum fiyatlarda uçuk 43u9000 bakabilirsin hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründü mb230 ana kart lg panel
Şeytan diyor al bi mb170 anakartlı androidTamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.
hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründüTamam abi ben bir bakayım.Abi va panel’de lg veya Samsung panel olması çok birleyen değiştiriyor mu?Birde mb230 anakart tek korkutan yanı senin daha önce yazdığın gibi görüntü kalitesinde şikayet olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şeytan diyor al bi mb170 anakartlı android
Mb230 alacağına?
Mesaj gayet net ve açıklayıcı oldu abi aranan kan bulundu.Teşekkür ederim.hem adem hocamın hem benim dikkatimi çeken bir üründü
Cümlesini kurduğumuza göre vardır bişeyler
chot panel VA yapıiyi günler cümleten. bu televizyonu bugun aldım ve daha kurulmadı ama aklımda 2-3 soru işareti var. acaba bu tvnin paneli nedir ve bu tv alınır mı ? indirim ile 4193 tl gibi bir tutara aldım. bilginiz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.chot panel VA yapı
mb230 ana kart
TV kurulum sonrası menü 4725 resmini ekleyinizMerhabalar ;
Aşagıda ürün bilgileri verilen televizyonun panel bilgisini öğrenebilir'miyim.
Marka : TOSHİBA
Model : 58UL3A63DT LED TV 17 MB130T
Ürün kodu : V10126219
Seri no: 9977406100001
Şimdiden tşk eder, iyi günler dilerim.
Samsung panel
ÖNCELİKLE PANEL LG Mİ?
Rica ederim. Satıcı bilmez kiTEŞEKKÜRLER. BEN BU ÜRÜNÜ LG (IPS) PANEL DİYE ALDIM. ( Daha doğrusu satıcıya panel LG ise öyle alacağım dedim.) NE YAPIYIM İADE EDİYİ Mİ?