E
edgespear101
Yeni Üye
- 29 Kas 2020
- 13
- 25
Panel tipi nedir acaba?
BOE PanelPanel tipi nedir acaba?
Ustadim cok tesekkur ederim, ellerine saglik, sonu 55 ve 56 olarak var.BOE Panel
MB230 Anakart
Rica ederim. IPSUstadim cok tesekkur ederim, ellerine saglik, sonu 55 ve 56 olarak var.
IPS mi VA mi peki panel?
58ul3a63dt mi bu ? Konusu mevcut, konuda da arkadaşlarda mevcut tü , size özel değil yaniilginize tşk ederim. kolay gelsin.
Müsadeniz olursa birşey sorabilirmiyim,ilgili konunun yeri burası olmayabilir, Resimde ekranın alt tarafında görülen panel kasa açıklığından dolayı ledlerin ışıkları görünebiliyor, ancak karşıdan izlerken görünmüyor, Yetkili servis kaydı açtım ve gelip baktılar , bunların normal olduğu ve karşıdan izlerken ışık sızması yoksa yapacak birşey yok dediler. Böyle bir olayla karşılasan varmıdır ?Yada bu panel kasa açıklığı sizce normalmidir?
iyi günler dilerim
Ooo hayirlisi olsun seni kayıp etmeyelimPanel tipi nedir acaba?
Teknoloji marketlerde izlediğimiz üst segment tv ler ile arasındaki makas çok fazla gibi geldi bana. Belki yayından da olabilir ancak görüntüde ki cansızlık seyir zevkini çok azaltıyor gibi geldi bana. Belkide 42Lg tv den geçiş yaptım diye öyle geliyordur.CHOT Panel yan açıdan izlediğinizde görüntü solmuş bir şekild
Aynen öyle ayrı bir yapıdan geçtiniz eskinde renk gamı ve açı sorunu yokken şimdiki kontrast ve siyahi baskın ve açı duyarlı gözlerin alışması biraz zaman alabilirTeknoloji marketlerde izlediğimiz üst segment tv ler ile arasındaki makas çok fazla gibi geldi bana. Belki yayından da olabilir ancak görüntüde ki cansızlık seyir zevkini çok azaltıyor gibi geldi bana. Belkide 42Lg tv den geçiş yaptım diye öyle geliyordur.
Kurulumun ardından incelemesini yapacağım Merak etmeyinOoo hayirlisi olsun seni kayıp etmeyelim
Yeni mi aldınız
Hepsinin konusu mevcut arama yaparak bakabilirsiniz.Selamlar,
Toshiba 43UL3B63DT - Samsung HG43ET690UB - Vestel 43U9000
Toshiba 50UL2063DT - Regal 50R7550UG - Samsung 50TU8500
Regal 55R754U - Regal 55R752U - Hi-Level 55UHL960 - Samsung 55TU8300
panel ve anakart modellerini öğrenebilirmiyim?
teşekkür ederim üstadımHepsinin konusu mevcut arama yaparak bakabilirsiniz.
Başlıkta olduğu gibi sadece Vestel üretimine bakıyoruz.
Ayrıca hepsi karma panel