TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
samsung panel
panel bilgisi rica etsem.
samsung panel
panel bilgisi rica etsem.
İps mi hocam yoksa va mı?samsung panel
vaİps mi hocam yoksa va mı?
Teknoloji marketlerde mesela tv incelediğimde va panelde yandan bakınca görüntüde hafif bozulma oluyorken evde ki hi level de yan taraftan bütün açılardan baktım görüntü bozulmadı.Merak ettim acaba neden?
Görüntü soluklaşır. Örnek vermek gerekirse kimisi senin ki gibi 30 derece açıda aolarken panda panel daha biraz acı verirsen solmaya başlar. Panel kalitesi arge gelişmi teknoloji üretici deneyemi buna etkenTeknoloji marketlerde mesela tv incelediğimde va panelde yandan bakınca görüntüde hafif bozulma oluyorken evde ki hi level de yan taraftan bütün açılardan baktım görüntü bozulmadı.Merak ettim acaba neden?
serino net okunmuyorMerhaba,
Panel bilgisi rica edebilir miyim?
VESTELZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
lp ıps panelTekrar çektim kusura bakmayın
LG mi ?lp ıps panel
evet LG PANELLG mi ?
Teşekkür ederim aldığımda adem abiye sormuştum zamanında ama ya lg ips ya da samsung va dedi diye aklımda kalmış teyit amaçlı buraya sordum eski dhcilerdenimevet LG PANEL
Bu Vestel’i öpmek lazım aslında Adem Helvacı abi’nin dediği gibi bari bir seri ürettin şu marka panel var va mı ips mi en azından belli olsa.Adam bir seri ye 5 panel koyuyor ondan sonra samanlıkta iğne arar pozisyonu işine dönüyor bizimkisiGörüntü soluklaşır. Örnek vermek gerekirse kimisi senin ki gibi 30 derece açıda aolarken panda panel daha biraz acı verirsen solmaya başlar. Panel kalitesi arge gelişmi teknoloji üretici deneyemi buna etken