Bunun sebebi şu, Vestel dünyaya ticaret yapıyor ve elektronik te ihracat şampiyonu. Bu durumda kullanıcı isteği değil, ithal eden firmalar sözü geçiyor.Bu Vestel’i öpmek lazım aslında Adem Helvacı abi’nin dediği gibi bari bir seri ürettin şu marka panel var va mı ips mi en azından belli olsa.Adam bir seri ye 5 panel koyuyor ondan sonra samanlıkta iğne arar pozisyonu işine dönüyor bizimkisi
Eyvallah abi anladım.Bizde istiyoruz ki yerli kazansın.Dışarı paramız gitmesin yanlış mı düşünüyorum.Bunun sebebi şu, Vestel dünyaya ticaret yapıyor ve elektronik te ihracat şampiyonu. Bu durumda kullanıcı isteği değil, ithal eden firmalar sözü geçiyor.
Şöyle düşün; sen diyorsun ki vestele bana bir TV üret 1 milyon adet olsun. 2000 TL fiyatı olsun, smart olsun wifi olsun. Vestel buna göre arge çalışması sonrası üretimi yapıyor. Sonra bu üretimi nede olsa hazır deyip Vestel etiketi ile Türkiye'ye basıyor. Zaten va istiyorsanız Samsung , IPS istiyorsanız LG alın diyoruz. Vestel karmadir.
kesin bilgi için seri no gerekli. benim gördüğüm BOE VE SAMSUNG panel kullanılmışBENİM SORUYA CEVAP VERİLMEDİ MAALESEF.
Bir yardımcı olan yok mu biyeş sorduk adem hocaya güvendik geldik ?
Başlıkta olduğu gibi konu ;Bu işten anlayan varsa yardımcı olsun 43 pus 7805 /62 hangi ekran tipi var
BOE ve LG karma kullanılmış43u9402 panel Samsung mıdır
Anakart üstad mb130e midir?BOE ve LG karma kullanılmış
anakart mb130e LG ıps BOE va yapıdaAnakart üstad mb130e midir?
Ayrıca boe veya LG karma paneller va mıdır?birde dled mi edge mi bu model de ?
Üstad dled mi edge mi sizce?anakart mb130e LG ıps BOE va yapıda
Kalın kasa d-ledÜstad dled mi edge mi sizce?
Abi 55u9402 modeli ile hemen hemen aynı mıdır?Kalın kasa d-led
Abi 55u9402 modeli ile hemen hemen aynı mıdır?
HDR-10 desteği yok mu ben mi yanlış biliyorum?
Ayrıca 4 K bir tv midir?43u9402