İkiside noMerhaba hocam vestel 58u9500+TV box mı yoksa vestel 58ua9600mü almalıyız kullanan arkadaşlar varsa da tavsiye eder mi
Philips de lekelenme vb oluyormuş diye duydum vazgeçtim58u9500 almayın kullandım ses ve panel chot panelse görüntü kalitisi kötü maç izliyorsan sıkıntı box 55 u lardan 9403 ler bakın derim phılıps birazdaha kaliteli ekonomik olarakda phılıps 55pus7805 kulanıyorum fiat olarakda aynı fiat vestel de 9500serilri karışık paneller karma vestelde işinizi şansa bırakmayın
Peki Grundig 55 GEU 7830 B yi tv box la desteklesem veya 4500 5000 civarı önereceğiniz tv var mı?İkiside no
bi üst mesajda imzama bakarsanız tv tavsiyesi vermiyorum :(Philips de lekelenme vb oluyormuş diye duydum vazgeçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki Grundig 55 GEU 7830 B yi tv box la desteklesem veya 4500 5000 civarı önereceğiniz tv var mı?
Peki grundig nasıldır?bi üst mesajda imzama bakarsanız tv tavsiyesi vermiyorum :(
Ben Arçelik üretimini sevmiyorum bi matlık var gibi geliyor görüntüdePeki grundig nasıldır?
Sebebini öğrenmemde sakınca var mı hocam?Android olanı
Sormuş sunuz cevap vermissizSebebini öğrenmemde sakınca var mı hocam?
Panda PanelMerhaba ekteki televizyonun ana kart ve paneli hakkında bilgi alabilirmiyim. Teşekkürler
![]()