By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,758
Panda Paneliyi günler kolay gelsin. Seri numarası : 8541716 000807 olan 58U9500 VESTEL televizyonumun panel bilgisi nedir acaba?
MB230 Anakart
Panda Paneliyi günler kolay gelsin. Seri numarası : 8541716 000807 olan 58U9500 VESTEL televizyonumun panel bilgisi nedir acaba?
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Panda Panel
MB230 Anakart
Rica ederim.teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
Panda panel olan micro dimmingSol resim
Panda Panel
MB181TC Anakart
Sağ resim
HKC Panel
MB211S Anakart
Rica ederim.Panda panel olan micro dimming
Tru...
Birşeyler yazıyordu kutunun üzerinde merak ettim ne var içinde acaba diyede panda panel çıktı
Teşekkürler Hocam bilgilendirme için
Cihazı yakında evlenecek olan oğlum için aldım. Kurulum tamamlandıktan sonra kaldırıp tekrar kutusuna yerleştirdim. Müşteri hizmetleri ve servisten çok memnun kaldım. Gelmeden önce arayıp haber vermeleri, pandemi kurallarına eksiksiz uymaları, son derece titiz çalışmaları, benim söylememe fırsat kalmadan panel testi yapmaları ve cihaz hakkında, temizliğine kadar bilgi vermeleri beni fazlası ile memnun etti. Kullanılmaya başladıktan sonra cihaz hakkındaki izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım.İyi bir panel
Hayırlı olsun kurulum sonrasında görsel alıp konu açıp görüşlerinizi yazabilirsiniz bus sayede sizden sonra alacaklara ışık tutmuş olursunuz
43ll2a63dt hkc panel mb211s![]()
![]()
PANEL BİLGİSİ ALABİLİR MİYİM?
55R754U= mb230 anakart auo-samsung-lg-hkc panelleri karma kullanılmış.Regal 55R754U ve 55R754UA9 panellerini ve anakart modellerini öğrenmek istiyorum. Ayrıca ikisi arasında çok kaldım, tavsiyeniz benim için çok önemli olacaktır. Teşekkürler.
HOW can I read the MB170 file55R754U= mb230 anakart auo-samsung-lg-hkc panelleri karma kullanılmış.
55R754UA9=mb170(android) anakart lg-samsung-boe-hkc panelleri karma kullanılmış.
Çok teşekkür ederim, siz olsanız hangisinden yana seçim yapardınız acaba? Benim için fikriniz çok önemli.55R754U= mb230 anakart auo-samsung-lg-hkc panelleri karma kullanılmış.
55R754UA9=mb170(android) anakart lg-samsung-boe-hkc panelleri karma kullanılmış.