By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
CHOT Panel58u9500 panel ve anakart nedir
MB230 Anakart
CHOT Panel58u9500 panel ve anakart nedir
ilgili resmi ekliyorum. Tşk ederim.TV kurulum sonrası menü 4725 resmini ekleyiniz
Tercih sizin tv nin kullanılacağı odada aşırı derecede yan açıdan izleme yapılmayacaksa sorun olmaz.HOCAM NE YAPIYIM KURURUYUM MU İADE Mİ EDİYİM BİLEMEDİM. EN ÇOK İNSANLARI 3 KURUŞ KAZANÇ İÇİN YALAN SÖYLEMELERİNE KIZIYORUM.
Panda Panelilgili resmi ekliyorum. Tşk ederim.
Rica ederim.İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM.
ilginize tşk ederim. kolay gelsin.Panda Panel
MB130 Anakart
Rahatsız edici derecedeyse servise müdahale ettirin.ilginize tşk ederim. kolay gelsin.
Müsadeniz olursa birşey sorabilirmiyim,ilgili konunun yeri burası olmayabilir, Resimde ekranın alt tarafında görülen panel kasa açıklığından dolayı ledlerin ışıkları görünebiliyor, ancak karşıdan izlerken görünmüyor, Yetkili servis kaydı açtım ve gelip baktılar , bunların normal olduğu ve karşıdan izlerken ışık sızması yoksa yapacak birşey yok dediler. Böyle bir olayla karşılasan varmıdır ?Yada bu panel kasa açıklığı sizce normalmidir?
iyi günler dilerim
ilginize tşk ederim. kolay gelsin.
Müsadeniz olursa birşey sorabilirmiyim,ilgili konunun yeri burası olmayabilir, Resimde ekranın alt tarafında görülen panel kasa açıklığından dolayı ledlerin ışıkları görünebiliyor, ancak karşıdan izlerken görünmüyor, Yetkili servis kaydı açtım ve gelip baktılar , bunların normal olduğu ve karşıdan izlerken ışık sızması yoksa yapacak birşey yok dediler. Böyle bir olayla karşılasan varmıdır ?Yada bu panel kasa açıklığı sizce normalmidir?
iyi günler dilerim
Rica ederim. Eklediğiniz resimde anormal bir durum görünmüyor.tşk ederim , sizlere kolay gelsin
BOE PanelArkadaslar merhaba,
Asagidaki panel tipi icin degerli yardimlarinizi rica ediyorum,
Telefondan yapmaya calisacagim, okunakli olur umarim..
Ben ölçmedim.YERİ BURASI MI BİLEMEDİM CEVAP VERİLİRSE SEVİNİRİM 55" TVNİN 2 AYAĞI ARASI KAÇ SANTİMDİR.