boe ıps ile benzer özelliklere sahiptir yapı olarak farklı olsada ana katogoride ıps temellidir. yani sorun yok. boe kaliteli bir panel sayılabilir.hocam boe panel iyimi oluyor? lg paneli mi? regal bana IPS panel demişti
boe ıps ile benzer özelliklere sahiptir yapı olarak farklı olsada ana katogoride ıps temellidir. yani sorun yok. boe kaliteli bir panel sayılabilir.hocam boe panel iyimi oluyor? lg paneli mi? regal bana IPS panel demişti
selam tavsiye konusu ;Arkadaslar VA panel vestel 65u9400 bulunmuyor stoklarda. 9500 modelinde problemler varmis. VA panel ve hizli menu ve uygulama gecisleri (netflix gibi)olan sorunsuz bir 65” vestel tavsiye edebilir misiniz ? Yeni bir Qled model cikarmis-q9900- ama sanirim VA panel degil QLED ler? Tesekkurler.
Merhaba
Toshiba 55ul3b63dt
Panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler..
![]()
Burası kutunun diğer tarafında altta kalmış. kutu şu an arabada, 1 saat sonra doğrusunu çeker, eklerim. Teşekkür ederim..![]()
seri numarası bu şekilde olur attığınız ayrı bir şey
boe ıps ile benzer özelliklere sahiptir yapı olarak farklı olsada ana katogoride ıps temellidir. yani sorun yok. boe kaliteli bir panel sayılabilir.
Karmayani benim panel lg üretimi değil mi? vestel ve regaller genelde lg üretimi panel diye biliyordum
auo panel vaBakalım şansımıza ne denk geldi ?
![]()
TV Karşıdan izlenecek. Gönlümüzden Samsung VA panel geçse de, en azından VA panel denk geldi. Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum..auo panel va
mb230 ana kart
İyi bir panelTV Karşıdan izlenecek. Gönlümüzden Samsung VA panel geçse de, en azından VA panel denk geldi. Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum..
Tavsiye konusunda destek alabilirsiniz burası panel bilgisi bölümüArkadaşlar vestel40 inç görüntü kalitesi paneli anakartı iyi olan uzun süre götürecek smart internet olmayan hangi modellerini tavsiye edersiniz yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim