HKC PT430GT01-2_CN
Çok teşekkür ederim ama panelle ilgili hiçbişeye erişemedimHKC PT430GT01-2_CN
Chot panel mb230 ana kartMerhabalar Vestel 58U9500 SN: 8554023000143 panel öğrenebilir miyim
Cevap için teşekkür ederim. Chot paneli ilk kez duydum nasıl bir şey henüz kutuyu açmadım iade etmeyi düşünüyorumChot panel mb230 ana kart
Forumda bolca konusu var. İade konusunda bişey diyemem. Kimi çok memnun kimi yıllarca Samsung kullanmış, basit geliyorCevap için teşekkür ederim. Chot paneli ilk kez duydum nasıl bir şey henüz kutuyu açmadım iade etmeyi düşünüyorum
Satın aldıysanız servis menü resmi ekleyin.![]()
![]()
Merhaba bu TV LG IPS mı HKC VA mı, ya da bunların dışında bir şey ise ne olduğunu söyleyebilir misiniz bir de anakart bilgisi?
Evet satın aldım servis menüsü ekleme nasıl yapıyoruz tam anlamadımSatın aldıysanız servis menü resmi ekleyin.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana farklı bir menü gelecek resmini buraya ekleyin.Evet satın aldım servis menüsü ekleme nasıl yapıyoruz tam anlamadım
değiştir açmadan açtığın zaman almıyor samsung panaellere bak vestelde bu paneller piyasada 55u9500 55u 9403 ler 5700 tl phıplıs 55 pus7805 5700 tl satılıyor ustaların tasviyesini alın derim vestelin çok panel çeşidi var ustaları dinleyin açmadan iade edin açtığında kabuletmez elektroniklerde cep telefonu vetelevizyon internet bağlandığında cıhaza ikinci eldirForumda bolca konusu var. İade konusunda bişey diyemem. Kimi çok memnun kimi yıllarca Samsung kullanmış, basit geliyor
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana farklı bir menü gelecek resmini buraya ekleyin.