Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20210205_125603cbeec6238a2d557f.jpg

Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim ?
F fikoloji TEKNOwest TEKNOwest
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SN: 8501668000005 anakart ve panel bilgisini öğrenebilir miyim fiko hocam biraz acil de
hkc panel
mb230 ana kart

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
Fiko hocam bunun sbu700 olanı vardı önceden bitmiş onda panda panel mb130s vardı anakart ama. Siz bu ürünü hiç denediniz mi yani hkc panel ile mb230 anakart uyumu nasıldır ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fiko hocam bunun sbu700 olanı vardı önceden bitmiş onda panda panel mb130s vardı anakart ama. Siz bu ürünü hiç denediniz mi yani hkc panel ile mb230 anakart uyumu nasıldır ?
yani şimdi size ne diyeyim yoğurttan yandım ayranı üflerim :)
çok beğendiğim ve kendimde sorun görmediğim tv sizde bir sürü sorun çıkardı :)

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
MB 230 ve hkc çok mu kötü uyumu siz bir yorumunuzda bu modelde gölgelenme olmuyor demiştiniz sanki mb230 anakarta rağmen

H Çevrimdışı

hasanvestel

Yeni Üye
17 Ocak 2021
7
48
Chot ya da TMC panel mb130t anakart ben alıp iade ettim oradan biliyorum :)

neden iade ettiniz? ben cok begendim.

tesekkur ederim. bir yakinima aldigim hi-level marka tv icinde yanilmiyorsam hkc va panel ve mb230 anakart vardi. anakarti mb130t'ye gore kotu bulsalar da youtube ve genel arayuzu daha hizliydi ancak va paneli pek begenmemistim cunku tn pc monitorleri gibi ufacik acilarda bile goruntu negatif film gibi oluyordu. bu tv'deki chot va panel cok basariliymis. son birkac sayfaya bakinca chot oldugunu anladim ama ips olabileceginden supheleniyordum.

rica etsem bu tv'nin panel bilgisini de verebilir misiniz:

WhatsApp-Image-2021-02-06-at-14.00.35.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

tesekkur ederim. bir yakinima aldigim hi-level marka tv icinde yanilmiyorsam hkc va panel ve mb230 anakart vardi. anakarti mb130t'ye gore kotu bulsalar da youtube ve genel arayuzu daha hizliydi ancak va paneli pek begenmemistim cunku tn pc monitorleri gibi ufacik acilarda bile goruntu negatif film gibi oluyordu. bu tv'deki chot va panel cok basariliymis. son birkac sayfaya bakinca chot oldugunu anladim ama ips olabileceginden supheleniyordum.

lg ıps panel

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30

Ben memnun kalmadım 3 adet ölü piksel çıktı televizyonda ve de hareketli sahnelerdeki titreme bir türlü gitmedi. Mb130t anakart olmasına rağmen ne yaptıysam o yırtılmayı çözemedim tüm ayarlarla oynadım ama asla düzelmedi bir de fikoloji hocam bilir Toshiba 4 çekirdek olarak geçmesine rağmen 2 çekirdek performansı veriyor arayüz falan inanılmaz yavaştı çok fazla donma kasma problemi yaşadım. Bilmiyorum belki bana gelen ürün arızalı çıktı gözüme ilişti. Bir de taksit imkanı çok olmuyordu en fazla 6 taksit oluyordu o da vade farkı koyuyor. Migrosta Seg 50SBU705 modeline denk geldim 3099 liraya ve 12 ay vade farksız taksit yaptılar. Bakalım bunu deneyeceğim ama kurulum ücreti işi biraz can sıkıcı oldu. Toshiba kötü demiyorum asla ama sanırım ben beklediğimi çok bulamadım

H Çevrimdışı

hasanvestel

Yeni Üye
17 Ocak 2021
7
48
Ben memnun kalmadım 3 adet ölü piksel çıktı televizyonda ve de hareketli sahnelerdeki titreme bir türlü gitmedi. Mb130t anakart olmasına rağmen ne yaptıysam o yırtılmayı çözemedim tüm ayarlarla oynadım ama asla düzelmedi bir de fikoloji hocam bilir Toshiba 4 çekirdek olarak geçmesine rağmen 2 çekirdek performansı veriyor arayüz falan inanılmaz yavaştı çok fazla donma kasma problemi yaşadım. Bilmiyorum belki bana gelen ürün arızalı çıktı gözüme ilişti. Bir de taksit imkanı çok olmuyordu en fazla 6 taksit oluyordu o da vade farkı koyuyor. Migrosta Seg 50SBU705 modeline denk geldim 3099 liraya ve 12 ay vade farksız taksit yaptılar. Bakalım bunu deneyeceğim ama kurulum ücreti işi biraz can sıkıcı oldu. Toshiba kötü demiyorum asla ama sanırım ben beklediğimi çok bulamadım

anladim hocam. valla ben aldigim goruntuyu begenince digerlerine pek takilmadim cunku direkt pc'yi baglayip ne kadar ek ozellik varsa kapatiyorum iste yok gurultu engellemedir, yok dinamik kontrasttir, keskinlik vs cunku pc baglantisinda bunlara gerek yok ve her islem goruntude bozulmaya ve gecikmeye sebep oluyor. bunlar daha cok tv yayinlari icin gelistirilmis ozellikler. gerci bir tv'den bahsediyorduk degil mi:)
kendi yazilimindan video izlerken takilmalar olmasinin sebebini "fake refresh" olusturmaya calisan ozellige bagliyorum. goruntuyu senkronize edemiyor sanki. yazilimla cozulebilecegini dusunuyorum, umarim cozulur cunku sorun sadece toshiba markasina ait degildir sonucta ayni anakart ve paneli baska kasaya koyup koyup satiyorlar.

hayirli olsun yeni tv'niz. umarim begenirsiniz.

Geri
Üst Alt