kontrol etim,henüz hiç bir bilgi yok, mb230 ana kart, hdr ve dolby mevcut, ekran yenileme hızı yazılım olarak tahminimce 1000 yada 1700Tamam yarın hatırlatırım inş
ben mb230 a mesafeliyim herkes bilir. Panel olarak karma panel olabilir.
kontrol etim,henüz hiç bir bilgi yok, mb230 ana kart, hdr ve dolby mevcut, ekran yenileme hızı yazılım olarak tahminimce 1000 yada 1700Tamam yarın hatırlatırım inş
Bahsettiğiniz bilgiler 55u9501 e ait?kontrol etim,henüz hiç bir bilgi yok, mb230 ana kart, hdr ve dolby mevcut, ekran yenileme hızı yazılım olarak tahminimce 1000 yada 1700
ben mb230 a mesafeliyim herkes bilir. Panel olarak karma panel olabilir.
Android TV Ler piyasaya yeni düştü kullanıcı yorumu almak daha iyi , ben izlediğim ve incelediğim modellerde sorun görmedimRegal 55r754ua9 tv hakkında görüşünüz? Nedir?
Merhabalar hi level hl40dlk13/0216 seri no: TRHLDLD040238100008412 paneli nedir nasıl öğrenebilirim?Cvp: VESTEL Panel Bilgi hattı
Selamlar;
LG IPS paneiniz ve MB120 anakartınız mevcuttur. ?
IPS yapı tipi sadece LG panellerde mevcut şu an bu nedenle zaten LG VA diye bir tanımlama şu koşullarda mümkün değil.
Chot panel mb230 ana kartPanelini öğrenebilir miyim lütfen ? Teşekkürler.
![]()
Sunny üretimiMerhabalar hi level hl40dlk13/0216 seri no: TRHLDLD040238100008412 paneli nedir nasıl öğrenebilirim?
20275771 model numarası bunu buldum50R754UA9 panel bilgisi alabilirmiyim
Teşekkürler, bu chot panel nedir bilmiyorum va panele mi yakın? Görüntü olarak ips panel canlılığı yok gibi tv'de . Bi de bu chot panel olması sorun yaratır mı?Chot panel mb230 ana kart
Ben hkc ve chot panel sevmem , Adem helvacı da panda sevmezTeşekkürler, bu chot panel nedir bilmiyorum va panele mi yakın? Görüntü olarak ips panel canlılığı yok gibi tv'de . Bi de bu chot panel olması sorun yaratır mı?
Aslında geçen hafta aynı 65 inç Toshiba tv için bilgi istedim va panel çıkmıştı. Ancak servis TV yi paketten çıkardığında TV ekranının kırık olduğunu gördük. Değişimle bu chot panele sahip TV geldi. Kardeşim ips olan canlı renkleri seviyor ama nasip değilmiş. ?? Tekrar sağolasın.Ben hkc ve chot panel sevmem , Adem helvacı da panda sevmezgöz zevk renk....
Va yapıdadır. Herhangi bir sorun teşkil etmez
Hesap işi değil nasip işi ?Aslında geçen hafta aynı 65 inç Toshiba tv için bilgi istedim va panel çıkmıştı. Ancak servis TV yi paketten çıkardığında TV ekranının kırık olduğunu gördük. Değişimle bu chot panele sahip TV geldi. Kardeşim ips olan canlı renkleri seviyor ama nasip değilmiş. ?? Tekrar sağolasın.
aynen uzun ömürlü olsun da gerisi sorun olmaz benceHesap işi değil nasip işi ?
Ne demişDomestos nasipsiz dayak yiyemezsin. Dimi ?