Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
anladim hocam. valla ben aldigim goruntuyu begenince digerlerine pek takilmadim cunku direkt pc'yi baglayip ne kadar ek ozellik varsa kapatiyorum iste yok gurultu engellemedir, yok dinamik kontrasttir, keskinlik vs cunku pc baglantisinda bunlara gerek yok ve her islem goruntude bozulmaya ve gecikmeye sebep oluyor. bunlar daha cok tv yayinlari icin gelistirilmis ozellikler. gerci bir tv'den bahsediyorduk degil mi:)
kendi yazilimindan video izlerken takilmalar olmasinin sebebini "fake refresh" olusturmaya calisan ozellige bagliyorum. goruntuyu senkronize edemiyor sanki. yazilimla cozulebilecegini dusunuyorum, umarim cozulur cunku sorun sadece toshiba markasina ait degildir sonucta ayni anakart ve paneli baska kasaya koyup koyup satiyorlar.

hayirli olsun yeni tv'niz. umarim begenirsiniz.
Pc monitörü olarak kullanacaksan hiçbir sıkıntı yaşamazsın zaten o konuda rahat ol. Dediğin gibi HDMI ile bağlantı yapıyorsun. Yani Ben normal TV olarak kullanacağım için bunlar bana biraz sorun çıkardı ilginçtir ben de çok uydu yayını izleyen biri değilim lakin Netflix vs izlerken bul titremeler canımı sıktı özellikle gözüm takılıyor benim bir de bunu deneyelim HKC panel mb230 uyumu ile alakalı olumlu şeyler duymuştum ama denemeden bilemeyiz zaten modlama ile pixcellence açıp memc kapatıcam sorunum çözülecektir diye düşünüyorum :)

Ü Çevrimdışı

Üniversiteli23

Yeni Üye
6 Şub 2021
1
27
Merhabalar hocam verdiğim bilgilerden TV nin panel ve anakartını öğrenebilir miyiz şimdiden teşekkür ederim.
LG49NANO816NA
SN:012IKXB0H842

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
183
50
vestelde samsung panel ile ana kart 230 veya 130 olanlar 55 inc 139 ekranda hangi serisini almalıyım bulurum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
vestelde samsung panel ile ana kart 230 veya 130 olanlar 55 inc 139 ekranda hangi serisini almalıyım bulurum

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
SN: 8501668000005 bu panel ve modeli söylediniz ama rica etsem panel özellikleri için link atar mısınız ?
F fikoloji

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt