T
Tvcanavari
Yeni Üye
- 16 Eyl 2018
- 8
- 38
Evet satın aldım servis menüsü ekleme nasıl yapıyoruz tam anlamadımSatın aldıysanız servis menü resmi ekleyin.
Evet satın aldım servis menüsü ekleme nasıl yapıyoruz tam anlamadımSatın aldıysanız servis menü resmi ekleyin.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana farklı bir menü gelecek resmini buraya ekleyin.Evet satın aldım servis menüsü ekleme nasıl yapıyoruz tam anlamadım
değiştir açmadan açtığın zaman almıyor samsung panaellere bak vestelde bu paneller piyasada 55u9500 55u 9403 ler 5700 tl phıplıs 55 pus7805 5700 tl satılıyor ustaların tasviyesini alın derim vestelin çok panel çeşidi var ustaları dinleyin açmadan iade edin açtığında kabuletmez elektroniklerde cep telefonu vetelevizyon internet bağlandığında cıhaza ikinci eldirForumda bolca konusu var. İade konusunda bişey diyemem. Kimi çok memnun kimi yıllarca Samsung kullanmış, basit geliyor
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana farklı bir menü gelecek resmini buraya ekleyin.
hkc panel, mb211s ana kart
Ekledim hocam
Hayırlı olsun. F fikoloji Usta panel ve anakart bilgisini yazmış.
Ekledim hocam
Hkc Va panelSelamlar fikoloji
hocam bu ürünü almayı düşünüyorum hiçbiryerde bilgi alamadım panel ve ana kart ve yazılım bilgileri öğrenebilir miyiz
Sagolun fikoloji hocam hkc panel sicili nasıldır ölü piksel ve ışık sızması yaygın mıdır ayrıca 230 hareketli görüntülerde bulanıklık yapar mı biraz bekleyip bütçeyi arttırıp 130s mi almak lazım yoksa.Hkc Va panel
Mb230 ana kart
Hocam peki IPS mı VA mı oluyorhkc panel, mb211s ana kart
VaHocam peki IPS mı VA mı oluyor
Yanlış yazdığım için düzelttim mb230 yazıyorum ama telefon mb230s olarak yazıyor.
Sagolun fikoloji hocam hkc panel sicili nasıldır ölü piksel ve ışık sızması yaygın mıdır ayrıca 230 hareketli görüntülerde bulanıklık yapar mı biraz bekleyip bütçeyi arttırıp 130s mi almak lazım yoksa.
yokoonoMerhaba!
17mb70-5 şasi. Onu okumak istiyorum usb operations. Denedim READ , downloadpq.mb70. çalışmıyor. USB sürücüye hangi klasöre yazmalıyım?
Teşekkürler: István Jáka Hungary