Auo konuşulmuş doğru mudur ?Teşekkürler F fikoloji hocamında fikirlerini. Merak ediyorum
Sizi üzmez Adem helvacı panel konusunda benden çok çok daha tecrübeli o begeniyorsa ben ne diyeyim ?
Auo konuşulmuş doğru mudur ?Teşekkürler F fikoloji hocamında fikirlerini. Merak ediyorum
Auo konuşulmuş doğru mudur ?
Sizi üzmez Adem helvacı panel konusunda benden çok çok daha tecrübeli o begeniyorsa ben ne diyeyim ?
Auo konuşulmuş doğru mudur ?
U9000 içim bilgi bulamadım forumdaGibi sağ üste arama butonu var hepsine bakabilirsiniz.43U9401 50U9401 55U9401 Teknik özellikler
Özellikleri; Vestel Smart 43U9401 - 50U9401 - 55U9401 Teknik özellikler Giriş çıkış Portları; HDMI IN 2 USB 1 SCART Via RCA OPTIC OUT 1 PC IN(VGA) VAR ETHERNET GİRİŞİ VAR 1 CI+ Modül GİRİŞİ USB CLONNING VAR RS232 IN VIA SCART YOK HD DVB-T2/C/S2(HEVC) Bağlantı ve Smart Özellikleri; WI FI VAR...tavsiyeforumu.com
U9000 içim bilgi bulamadım forumda
Mb230 ana kart sorunlu mudur. Bu modeller arasından hangisini almalıyım. 9500 9000 ve 9401Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler
@fikoloji hocam kıymetli görüşlerinizi alabilir miyim Selamlar, ben tavsiye vermem yönlendirme yaparım, geçende albanez hocam TV tavsiye ana konusunda u9400 için yorumlarda bulundu. Gidin alın dedi onun gibi bir duayen bu modeli gidip inceleyip beğenmiş ise ben bişey demem gidip alırım sadece ...tavsiyeforumu.com
Hepsi mevcuttur ?
U9000 modeli duymadım acaba eski mi ?
Link varmı?
Edit ; 43u9000 yeni çıkmış
LG panel mb230 ana kart
İlk tercihiniz u9400 olsun olmazsa u9000 olabilir tabiki u9500 e göreMb230 ana kart sorunlu mudur. Bu modeller arasından hangisini almalıyım. 9500 9000 ve 9401
Konu açıp resimler ve yorumlarınızı paylaşirmisiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K Kaplan24, tv kuruldu görüntü bana iyi geldi servis test falanda yaptı sorun çıkmadı![]()
LG panelSeri no: 7945988701391
Rica etsem bu ada bakarmisiniz
panel ve ana kart. Tskler
Konu açıp resimler ve yorumlarınızı paylaşirmisiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K Kaplan24, tv kuruldu görüntü bana iyi geldi servis test falanda yaptı sorun çıkmadı![]()
Hayırlı olsun kardeşim boe panel mb230 ana kart ürün IPS deniliyor yan açılardan görüntü kaybı var mı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arka kapağında resmini çeker misinHayırlı olsun kardeşim boe panel mb230 ana kart ürün IPS deniliyor yan açılardan görüntü kaybı var mı