TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
seri no hatalı olabilirHilevel 49HL660 model
seri nosu: 8698902750461 ana kart ve panel bilgisi rica edebilirmiyim?
seri no hatalı olabilirHilevel 49HL660 model
seri nosu: 8698902750461 ana kart ve panel bilgisi rica edebilirmiyim?
samsung panelMerhaba
Toshiba 65ul2063dt televizyon
Hangi paneli kullandığını öğrenebilirmiyim?
auo va panel
Teşekkür ederim bu konularda hiç bilgim yok kalitesi nasıldır acabaauo va panel
samsung vaToshiba 55UL3B63DT
Panel bilgisi rica edebilir miyim? (Marka? VA/İPS?)
Teşekkürler.
Teşekkür ederim bu konularda hiç bilgim yok kalitesi nasıldır acaba
Adem beyin sevdiği panel bende merak ediyorum bu paneliauo va panel
Bende bilmiyorum şimdi biraz baktım yan açı kötü falan yazılmış forumda kutuyu açmadım iade etsemmi bilemiyorumAdem beyin sevdiği panel bende merak ediyorum bu paneli
Kardeş görüntüye bir şey diyemem va panel lerde yan acı sıkıntılı eğer yan açıdan izleyeceksen seni uzer formdaki ustalardan da bilgi al tabi benim formda okuduğum auo panelin oldukça başarılı olduğu ama karşıdan izlenince o nedenle tercih kullaniciya aittir yan dan izleme mesafen varsa IPS panel lazım sana benim salon yandan izlenecek IPS panel Alaçam almam lazım ama misafir odasına aldığım TV yi karşıdan izliyorum Regal aldım Samsung va panel karşıdan başarılı TV ama yandan görüntü kötü bu da panelle alakalı her iki panelin artıları eksileri varBende bilmiyorum şimdi biraz baktım yan açı kötü falan yazılmış forumda kutuyu açmadım iade etsemmi bilemiyorum
YAndan izlemicem ben açı sorunu olmazda renkler falan lg samsung gibi başarılı olurmu onu merak ediyorum daha önce samsung almıştım ips va nedir bilmiyordum işimi görmüştüKardeş görüntüye bir şey diyemem va panel lerde yan acı sıkıntılı eğer yan açıdan izleyeceksen seni uzer formdaki ustalardan da bilgi al tabi benim formda okuduğum auo panelin oldukça başarılı olduğu ama karşıdan izlenince o nedenle tercih kullaniciya aittir yan dan izleme mesafen varsa IPS panel lazım sana benim salon yandan izlenecek IPS panel Alaçam almam lazım ama misafir odasına aldığım TV yi karşıdan izliyorum Regal aldım Samsung va panel karşıdan başarılı TV ama yandan görüntü kötü bu da panelle alakalı her iki panelin artıları eksileri var
hkc panel
Merhaba
Hi-Level televizyon için hangi panel ve marka olduğunu öğrenebilirmiyim?
Teşekkürler.