Samsung panelHangi paneli kullanıyor yeni aldım merak ediyorum teşekkürler
Mb230 ana kart
Samsung panelHangi paneli kullanıyor yeni aldım merak ediyorum teşekkürler
Panda panel
Hocam iyi akşamlar panel ve kart bilgisi verebilir misiniz, birde forumda aradım fakat bulamadım hangi panel nedir açıklanan bir paylaşım varsa yardımcı olabilir misiniz, tekrar teşekkür ederim.
Peki bu seri numaralarından IPS mi VA mı olduğuna bakılabiliyor mu?Hepsi boe panel mb230 ana kart
Boe vestelde %99 IPSPeki bu seri numaralarından IPS mi VA mı olduğuna bakılabiliyor mu?
Samsung panel mb230 ana kartSN: 8487207 001095
Buna bakabilir misiniz bir de?
samsung panelMerhaba,
SN: 8487210 001488
Panel ve Anakart bilgisi öğrenebir miyim?
Teşekkürler...
panda panel
58u9500 larda panda panel ve chot panel mevcut sanırım hangisi daha iyidirpanda panel
17MB230 anakart
Bide magazaların çoğuna sordum bu modellerde samsung panel kullanıldığı söyleniyor sizde bu şekilde söylüyorsunuz hangisi doğrudur58u9500 larda panda panel ve chot panel mevcut sanırım hangisi daha iyidir
Kime güveniyorsanız o doğrudur. Buradaki arkadaşlar sizden bir kâr vaya para kazanmıyor. Ürünü satmak için bütün demesekte çoğu yalan veya bilinçsiz oldukları için yetersiz bilgi verebiliyor. Bizimkiler doğrudur.58u9500 larda panda panel ve chot panel mevcut sanırım hangisi daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide magazaların çoğuna sordum bu modellerde samsung panel kullanıldığı söyleniyor sizde bu şekilde söylüyorsunuz hangisi doğrudur