TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
chot panelDeğerli üstadlar daha önce de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım . Toshiba 50ul3A63dta televizyonun panelini öğrenebilir miyim?
Seri no: 8517397 000643
chot panelDeğerli üstadlar daha önce de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım . Toshiba 50ul3A63dta televizyonun panelini öğrenebilir miyim?
Seri no: 8517397 000643
chot panel
- panel bilgisini söyleyebilir misiniz
chot panel mb130t anakart
Panel ve kart bilgisi alabilir miyim? Tşk
samsung panel 17MB211S anakartMerhaba değerli üstadlar aşağıdaki TV minizin panel ve ana kartını öğrenebilir miyim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü beğendim alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor çok yakın mesafede dahi yüzlerde dağılma yok tam bir fiyat performans ürünü sizden ricam panel ve ana kartı da öğrenmek istiyorum
hkc panel 17MB211S anakart
Panel bilgisi alabilir miyim ?
Cevap için çok teşekkürler kart olayını da aydınlatır mısınız 211 ve 211 s olayı nedir formdaki Vestel 211 s Q menü yazılımı bu Regal TV ye yükleyebiliyor muyuz hem 211 hem 211s ayrı ayrı kart mi var yoksa 211 ve 211 s aynı kart mi yanlış bir şey yapmamak adına siz tecrübeleri kisilerden bilgi almak en doğrususamsung panel 17MB211S anakart
şu minicik tvde yok yok uygun fiyata bulursanız kaçırmayın derimpanel ve kart bilgisini söyleye bilir misiniz
hkc panelpanel ve kart bilgisini söyleye bilir misiniz
boe panel
slm regal 55R754U panel bilgisi alabilir miyim
panda panel
Hocam iyi akşamlar panel ve kart bilgisi verebilir misiniz, birde forumda aradım fakat bulamadım hangi panel nedir açıklanan bir paylaşım varsa yardımcı olabilir misiniz, tekrar teşekkür ederim.