Merhaba 55uhl950 yi kim verdi size nereden bulmuş?Hızlı cevap için tsk 49uhl650 tv samsung va paneldi 7 ayda panel kırıldı yerine 55uhl950 verildi ips panele gecelim?
Merhaba 55uhl950 yi kim verdi size nereden bulmuş?Hızlı cevap için tsk 49uhl650 tv samsung va paneldi 7 ayda panel kırıldı yerine 55uhl950 verildi ips panele gecelim?
çok teşekkürler hocamBoe panel
Mb230 ana kart
Vestel tarafından verildi.49uhl650 panel kırıldı,Panel değişimi için gönderdim,panel olmadığından farkı verilerek 55uhl950 verildi.Merhaba 55uhl950 yi kim verdi size nereden bulmuş?
Demek ki ellerinde bu üründe hala var inşallah satışa çıkar tekrar teşekkürlerVestel tarafından verildi.49uhl650 panel kırıldı,Panel değişimi için gönderdim,panel olmadığından farkı verilerek 55uhl950 verildi.
peki BOE panelin VA ve İPS panelden farkları nelerdir ?BOE panel
yani iyi bir panele mi denk gelmişiz farkları nelerdir ips ve va danBOE panel
Boe üretici firma ismipeki BOE panelin VA ve İPS panelden farkları nelerdir ?
Üstadlar slm unutulduk muMerhaba değerli üstadlar aşağıdaki TV minizin panel ve ana kartını öğrenebilir miyim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü beğendim alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor çok yakın mesafede dahi yüzlerde dağılma yok tam bir fiyat performans ürünü sizden ricam panel ve ana kartı da öğrenmek istiyorum