Demek ki ellerinde bu üründe hala var inşallah satışa çıkar tekrar teşekkürlerVestel tarafından verildi.49uhl650 panel kırıldı,Panel değişimi için gönderdim,panel olmadığından farkı verilerek 55uhl950 verildi.
Demek ki ellerinde bu üründe hala var inşallah satışa çıkar tekrar teşekkürlerVestel tarafından verildi.49uhl650 panel kırıldı,Panel değişimi için gönderdim,panel olmadığından farkı verilerek 55uhl950 verildi.
peki BOE panelin VA ve İPS panelden farkları nelerdir ?BOE panel
yani iyi bir panele mi denk gelmişizBOE panel
Boe üretici firma ismipeki BOE panelin VA ve İPS panelden farkları nelerdir ?
Üstadlar slm unutulduk muMerhaba değerli üstadlar aşağıdaki TV minizin panel ve ana kartını öğrenebilir miyim teşekkürler
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü beğendim alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor çok yakın mesafede dahi yüzlerde dağılma yok tam bir fiyat performans ürünü sizden ricam panel ve ana kartı da öğrenmek istiyorum
chot panelDeğerli üstadlar daha önce de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım . Toshiba 50ul3A63dta televizyonun panelini öğrenebilir miyim?
Seri no: 8517397 000643
chot panel
![]()
- panel bilgisini söyleyebilir misiniz
chot panel mb130t anakart![]()
Panel ve kart bilgisi alabilir miyim? Tşk
samsung panel 17MB211S anakartMerhaba değerli üstadlar aşağıdaki TV minizin panel ve ana kartını öğrenebilir miyim teşekkürler
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü beğendim alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor çok yakın mesafede dahi yüzlerde dağılma yok tam bir fiyat performans ürünü sizden ricam panel ve ana kartı da öğrenmek istiyorum