Panel yapısı size göre aslında auo panel başarılı olduğu söylendi formda ayrıca bu formda okuduğum yazilarda şunu da gördüm ve mantıklı geldi sonuçta verilen bir bedel var o bedelin karşılığında alınan bir sonuç var bir samsung un kendi markasinda kullandığı panel ile yani 6 bin TL değerinde olan 55 inç TV ile bir Vestel yada arcelik TV de kullanılan 55 inçlik 4 bin TL değerinde olan panel kalitesi bir olamaz olmaz çünkü herşeyin bir üretim masrafı var örneğin Samsung LG nin bile seri si yükseldikçe 7 serisi 8 yada 9 gibi onda bile kullanılan panel kalitesi değişiyor fiyatta değişiyor özet olarak ödenen para arttıkça kalite de artıyor en çok bildiğimiz Arçelik Vestel e gelirsek elbet daha iyi olunamaz mi olabilir ama o zamanda bu fiyatlara televizyon alamayiz üretimi ne kadar pahalı yaparlarsa üstüne koyulan karlarla bu fiyatlara TV alamayiz bu form ve benim tecrübelerim TV begenme her insana göre değişiyor benim begendigimi sen begenmeyebiliyorsun benim begendigimi sen begenmiyor olabilirsin gönül ister ki dolar ucuz olsa Kore deki gibi en üst kaliteli TV leri ucuz fiyata kullansak ama olmuyor yedek parça olsun 3 yıl garanti olması olması ve servis bağı olması nedeniyle ürün sonrası hizmet nedeniyle yerli marka almak Arçelik olur Vestel olur almak mantıklı sizin TV ye gelirsek kullanıp kullanmak size kalmış formdaki teknowest ve fikoji arkadaştan da destek alin ben düşüncelerimi paylaştım sadece hayırlı olsun yeniden ?YAndan izlemicem ben açı sorunu olmazda renkler falan lg samsung gibi başarılı olurmu onu merak ediyorum daha önce samsung almıştım ips va nedir bilmiyordum işimi görmüştü