TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
panda panel MB230 anakartMerhaba panel bilgisi alabilir miyim size zahmet
![]()
panda panel MB230 anakartMerhaba panel bilgisi alabilir miyim size zahmet
![]()
Geri dönüş için teşekkürler fotoya bakarımN nedimm, seri no hatalı olabilir. foto
Bu modelde durum nasıl a101de bir tane kalmış 2018 model mi ayrıca ana kart ve panel yapısı karma mi yoksa tek miGeri dönüş için teşekkürler fotoya bakarım
açtığınız konuda cevap vermiştimVestel 65u9500 tv anakart ve panel öğrenebilitmiyiz acaba panel IPS'mi VA'mi acaba
![]()
![]()
seri numarası olursa üretim tarihi ve diğer bilgileri net veririz.Bu modelde durum nasıl a101de bir tane kalmış 2018 model mi ayrıca ana kart ve panel yapısı karma mi yoksa tek mi
seri no yazarmısınVestel 65u9500 tv anakart ve panel öğrenebilitmiyiz acaba panel IPS'mi VA'mi acaba
![]()
![]()
Vestel SN: 83500...00... , üretim tarihi ve panel vs. öğrenebilirmiyizseri numarası olursa üretim tarihi ve diğer bilgileri net veririz.
teknowestin belirttiği gibi seri numarasını kontrol edip tekrar paylaşın
aou panelVestel SN: 8350039900084 , üretim tarihi ve panel vs. öğrenebilirmiyiz
kurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.aou panel
mb230 ana kart
üretim tarihi 27.11.2019
mb230 en güncel karttır. yeni çıktı yazılım henüz yeni yeni geliyor. yazılım konusunda sene de 1 bile olabilir bu kadar kısa sürede beklememek lazımkurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.
27.11.2019 üretim tarihinden beri güncelleme gelmemesi normal mi?
Kotu bir panel değil. Birazcık açı problemi var ama panda ve cmo ya göre bence bir tık daha iyi panel. Tabiki LG Samsung gibi panellere göreArkadaşlar bu Auo panel nasıldır benim için 4 tv istediler ikisi panda biri cmo en sonda auo panel çıktı kutudan sizce napmalıyım ips istiyorum ama 4 aydır uğraşıyorum o mağazadan alacağım var onun karşılığında tv alıcam paramıda alamıyorum auo panel hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim panda berbattı