Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

@Önderahmed, alttaki konuda MB130 V3 VERSİYON smartlı GÜNCELLEME altında yazılım linkine tıklayın stabil klasörünün için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımını yükliyebilirsiniz. yazılım linkini görebilmeniz için 1. mesaj beğen butonuna tıklayın

20200207_215948.jpg

Hangi panel ips mi va mı? Şimdiden teşekkürler
AUO panel MB230 anakart

20200208_124250.jpg

Panel ve kart bilgisi ögrenebir miyim?

@fth41, malesef axen panel bilgisini göremiyoruz

Size ne kadar teşekkür etsek az. Karşılık beklemeden hizmet vermek bu yaptığınız.

Tv'ye gelince 2 haftadır kullanıyorum youtube ve netflix performansı çok iyi. Hem youtubeden hem netten indirdiğim 4k test videoları beni tatmin etti. Birde lg ips panelini denemek isterdim.

Merhaba ürün sonunda geldi bilgilerini rica ediyorum

P00205-142317.jpg

Hayırlı olsun. Ürünün kurulumu yapıldı mı? Yapıldıysa Görüntü Ayarları'ndaki Gelişmiş yazan menüyü açıp fotoğrafını atabilir misiniz?

Hayırlı olsun. Ürünün kurulumu yapıldı mı? Yapıldıysa Görüntü Ayarları'ndaki Gelişmiş yazan menüyü açıp fotoğrafını atabilir misiniz?
Çok teşekkür ediyorum ürün kuruldu ayrıca merak ettim gelişmiş ayarlarda önemli bir özellik mi mevcut

15812650733496926832690151329730.jpg

15812651954388846466199775087741.jpg

IMG_20200210_111120.jpg
IMG_20200208_100402.jpg

İyi günler hocalarım A101 e gelmiş bu televizyon takip ediyordum uzun zamandır panel ve kart bilgisi alabilir miyim, samsung panel diyorlar bu tvnin SN için toshiba LG ips panelden vaz mı geçti yoksa bu ihraç edilen ürünlerden mi yardımcı olursanız sevinirim

@Önderahmed

Ekran görüntüsü istememin sebebi, 43inç'lik modellerde de tüm resim geliştirme ozelliklerinin açık olup olmadığını öğrenmekti. Vestel bazen ekran boyutu küçüldükçe bazı ayarları kapatabiliyor.

Sizin TV'de 55u9500'e göre kapalı bir seçenek görünmüyor. Bu iyi bir şey diyebiliriz. Güle güle kullanın tekrardan.

@Önderahmed

Ekran görüntüsü istememin sebebi, 43inç'lik modellerde de tüm resim geliştirme ozelliklerinin açık olup olmadığını öğrenmekti. Vestel bazen ekran boyutu küçüldükçe bazı ayarları kapatabiliyor.

Sizin TV'de 55u9500'e göre kapalı bir seçenek görünmüyor. Bu iyi bir şey diyebiliriz. Güle güle kullanın tekrardan.
yazılım modlama ile açılamaz mı bunlar, bir bilginiz var mı?

@Önderahmed

Efendim sağ olun siz hangi model kullanıyorsunuz? Bu cihazda beni üzen birkaç şey oldu ışık sensörü yani ortamdaki ışığın yoğunluğuna göre parlaklığını azaltıp artırma özelliği ni Vestel e sordum olmadığını söylediler enerji tasarrufu bölümünde otomatik ayara alma durumu mevcut ama ve ayrıca internet tarayıcısını da hiç beğenmedim

Geri
Üst Alt