Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
emin olmak için panel bilgisi alabilir miyim?

panelbc2e3cbbc4f20e75.jpg

R Çevrimdışı

Ramazankagann

Yeni Üye
3 Şub 2020
27
41
samsung panel MB110S anakart
Hocam merhabalar vestel 55U9500 ün paneli hangi marka ekran ips mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

imzamda yazdığı gibi tv tavsiyesinde bulunmuyorum forumda bir çok konu var örnek;
49uhl650 de bakabilirsin tabi ekran küçük kalmaz ise
özellikleri ve fiyatı uygunsa alınabilir.
İyi akşamlar hocam vestelin 55inç 4K smart tvlerden hangilerinin paneli lg veya samsung ve ekran ips dir. Şikayetlere baktım Vesteller çok şikayet var. Aynı özellikte olan diğer markalara göre ucuz diye düşünüyorum ama şikayetlerin çokluğu soğuttu beni:-(

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam merhabalar vestel 55U9500 ün paneli hangi marka ekran ips mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi akşamlar hocam vestelin 55inç 4K smart tvlerden hangilerinin paneli lg veya samsung ve ekran ips dir. Şikayetlere baktım Vesteller çok şikayet var. Aynı özellikte olan diğer markalara göre ucuz diye düşünüyorum ama şikayetlerin çokluğu soğuttu beni:-(

55U9500 samsung, lg,aou panel üretimli olmuş karma panel yani.
aslında şikayet olayı karışıktır. herkes sağlıklı kullanırken kimisinde arıza çıkabilir. Marka bazlı değişiklik olabilir, samsung bakarsan samsungda arıza var lg bakarsan lg de arıza var :) sorunsuz sıkıntısız ne doğru düzgün marka nede model var. günümüzde sony bile arıza yapabiliyorsa hepsi arıza yapabilir.
bir altta soru soran Ö Önderahmed var. bunu senin için örnek veriyorum 49uhl650 ten tek aldığım şikayet önderden geldi, yani üretim hatası olabilir, parça hatası olabilir. Herşeyle karşılaşılabilir :)

Geri
Üst Alt