Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
55 inç 4k tiplerden hangi seri tavsiye edersiniz
imzamda yazdığı gibi tv tavsiyesinde bulunmuyorum forumda bir çok konu var örnek;
49uhl650 de bakabilirsin tabi ekran küçük kalmaz ise
özellikleri ve fiyatı uygunsa alınabilir.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Çekicektim hocam da çektirmedi, yasak dedi. Üstelemedim ben de diğerlerinin yanında görüntüsü pek hoşuma gitmedi.
Ne vatan ne Media Markt bunların çalışanlarına çok kızıyorum ve nefret ediyorum onlardan tabii hepsinden değil içlerinde bazı çok bilmiş olanlar ve kendini mal sahibi zannedenler var hiçbir şekilde cihazı eline alıp da kumandayı kurcalamak asla yasak olamaz servis menüsüne de rahatlıkla girebilirsin her türlü fonksiyonunu rahatlıkla denetleyip kontrol edebilirsin yalan söylüyorlar ve kendini beğenmiş aslında benim gözümde cahil satıcılar hatta seninle ilgilenmiyorlar bile biraz titiz biri olduğunu anladıkları zaman çok soru soracağını ve kendilerine eziyet edeceğini düşünüyorlar aslında onlar kazandıkları paranın hakkını tam olarak vermeyip firmaya da millete de ihanet eden şahıslar.

O Çevrimdışı

outis

Yeni Üye
2 Şub 2020
14
26
Ne vatan ne Media Markt bunların çalışanlarına çok kızıyorum ve nefret ediyorum onlardan tabii hepsinden değil içlerinde bazı çok bilmiş olanlar ve kendini mal sahibi zannedenler var hiçbir şekilde cihazı eline alıp da kumandayı kurcalamak asla yasak olamaz servis menüsüne de rahatlıkla girebilirsin her türlü fonksiyonunu rahatlıkla denetleyip kontrol edebilirsin yalan söylüyorlar ve kendini beğenmiş aslında benim gözümde cahil satıcılar hatta seninle ilgilenmiyorlar bile biraz titiz biri olduğunu anladıkları zaman çok soru soracağını ve kendilerine eziyet edeceğini düşünüyorlar aslında onlar kazandıkları paranın hakkını tam olarak vermeyip firmaya da millete de ihanet eden şahıslar.
Aynen öyle, ilk gelen görevli pekte ilgili değildi zaten benim sormamla zorla söyledi çoğu şeyi resmen. Sonrasında başka birini çağırıp bak bu arkadaş bilmem kaç yıldır vestelle çalışıyor ona soralım istersen gibi birşeyler deyip kendini kanıtlamaya çalışır tarzda bir havaya büründü ? O görevli de öyle birşey bilmiyorum dedi ama sakin bir şekilde nispeten daha mantıklı açıklamalarda bulundu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Edit: Görevli kumandayı verip menüleri gezinmeme izin verdi aslında telefona yönelip seri numarasını çekmek istediğim de yasak dedi. Hoş bu da ne kadar doğru veya mantıklıdır bilemem ama, cihazı diğer ürünlere nazaran daha bi soluk görüntülü görünce vazgeçtim zaten üstelemedim.

O Çevrimdışı

Omen42

Yeni Üye
4 Ara 2019
17
43
Kolay gelsin panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim teşekkürler...

IMG-20200204-WA0001.jpg

Geri
Üst Alt