2019 12. aybu televizyon üretim tarihi nedir bilgi alabilir miyim acaba ?
2019 12. aybu televizyon üretim tarihi nedir bilgi alabilir miyim acaba ?
Ürünü nereden aldınız acaba
İyi günler tv panel bilgilerini alabilir miyim
Hocam tesekkurler. Anakart icin mb211s demistiniz mb211 ile farki nedir bunun ? Birde bu tv 2018de cikmis ama hala üretimi var demekki. Youtube filan kac sene kalir acaba erken destek keserler mi ?2019 12. ay
211 kartın rework görmüş hali mb211s tir, daha güncel bir karttır. vestelde smartlarda benim gözümde 3. karttır. mb130s>mb130>mb211s >mb230 gibi sıralanabilir.Hocam tesekkurler. Anakart icin mb211s demistiniz mb211 ile farki nedir bunun ? Birde bu tv 2018de cikmis ama hala üretimi var demekki. Youtube filan kac sene kalir acaba erken destek keserler mi ?
Teşekkürler. Tv 2018 de cikmis hocam siz daha iyi bilirsiniz o zamanlar mb211 ken suan hala üretiliyor ve mb211s olarak cikiyor. Tv2018 cikis ama ben yeni aldigim icin destek erken biter mi şüphesini yasadim.211 kartın rework görmüş hali mb211s tir, daha güncel bir karttır. vestelde smartlarda benim gözümde 3. karttır. mb130s>mb130>mb211s >mb230 gibi sıralanabilir.
güncel bir kart olduğu için uzun süre destek çekileceğini sanmam.
Evet 2018 üretim tarihli ama destek konusunda uzun süre göruşmeyiz ?Teşekkürler. Tv 2018 de cikmis hocam siz daha iyi bilirsiniz o zamanlar mb211 ken suan hala üretiliyor ve mb211s olarak cikiyor. Tv2018 cikis ama ben yeni aldigim icin destek erken biter mi şüphesini yasadim.
o da haklıAz önce mediamarkt a gittim, Vestel 50u9500 i yerinde görmek için. Görevliye bunda hangi panel kullanılmış vs sordum. Kristal panel gibi birşeyler dedi, dedim internette panda panelden bahsediliyor falan filan. Adam ilk defa senden duyuyorum diyor. Üstüne, sen panel yapsan adını panda koyar mısın diyor ?
lg panelMerhaba. Televizyonumun paneli ve anakartı hakkında bilgi alabilir miyim?
Çekicektim hocam da çektirmedi, yasak dedi. Üstelemedim ben de diğerlerinin yanında görüntüsü pek hoşuma gitmedi.o da haklı
menü 4725 yaptır çıkan resmi ekle bilgi veririz, garanti olması için seri numarası paylaşınız.
Anlamadim hocam ?Evet 2018 üretim tarihli ama destek konusunda uzun süre göruşmeyiz ?
Yarın demezsin ya fiko hani dedtek çekilmeyecekti gibi ?Anlamadim hocam ?