Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

N Çevrimdışı

Naktummiharbi

Yeni Üye
13 Ocak 2020
8
43
bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz yanlış fotoyu eklemişim yeniden ekledim yardımcı olur musunuz

IMG-20200130-WA0016.jpg

Son düzenleme:
Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
IMG_20200130_175119.jpg
bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz
Akıllı TV lerde netflix YouTube gibi uygulamalar olmazsa tv ye akıllı tv denmez acaba böyle fabrika hatalarını Samsung LG gibi markalarda rastlanıyor mu fabrika hatası deyip geçelim

M Çevrimdışı

Murselc

Yeni Üye
30 Ocak 2020
8
42
Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun mu cıktı acaba tv de ?
Evet wireless display ekran yansıtma özelliği hatali hatta bana kalırsa bu serilerin tamamında bu problem mevcut çünkü ekonomik ve uygun fiyatlı bir cihaz olduğu için düşük kalitede DLNA adaptörü kullanıldığını bu cihazlarda düşünüyorum

M Çevrimdışı

Murselc

Yeni Üye
30 Ocak 2020
8
42
Evet wireless display ekran yansıtma özelliği hatali hatta bana kalırsa bu serilerin tamamında bu problem mevcut çünkü ekonomik ve uygun fiyatlı bir cihaz olduğu için düşük kalitede DLNA adaptörü kullanıldığını bu cihazlarda düşünüyorum
Anladım, panel anlamında bende üstad lara sordum bakalım panel bilgisi ne cıkıcak.

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Anladım, panel anlamında bende üstad lara sordum bakalım panel bilgisi ne cıkıcak.
Benimkinin paneli LG IPS panel çıkmıştı diyebilirim ki bana göre geldiği son nokta wireless display probleminden dolayı üzüle üzüle iade ettim o kadar güzel bir panel ki anlatamam capcanlı renkler ve çok net fakat iki gün önce 28 ocak'ta çok iyi bir fiyata direkt vestel'in Vestel markası olan 43u 9500 model vatan computer'dan 2082 lira gibi mükemmel bir fiyata sipariş verdim İnşallah ekranı LG ips çıkar diye umut ediyorum

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
yerli malı evet ülkemiz kazansın diyoruz ama şu VESTEL firmasının TV mühendisiligi kadar berbat bir mühendislik ve yazılım görmedim valla :(? DUY SESİMİ MANİSA DUY SESİMİ VESTEL ELEKTRONİK A.Ş
kısa ve öz SAMSUNG CAN''DIR GERİSİ HEYECANDIR'' I LOVE YOU SAMSUNG ELECTRONICS bide XİAOMİ TV ÜRETSE TADINDAN YENMEZ VALLA

Son düzenleme:
Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
şu VESTEL firmasının mühendisiligi kafar berbat bir mühendislik görmedim valla :(?
ya işte Bizim amacımız da yerli malı yurdun malı bu markaları desteklemek aslında çok iyi bir noktada dünyadaki birçok teknoloji ve elektronik markalarına baktığımız zaman Vestel çok iyi bir noktada dünyaya Toshiba JVS gibi markaları bünyesine katmış ihraç ediyor panel üretimi ne de başlasaydı inşallah

N Çevrimdışı

Naktummiharbi

Yeni Üye
13 Ocak 2020
8
43
Akıllı TV lerde netflix YouTube gibi uygulamalar olmazsa tv ye akıllı tv denmez acaba böyle fabrika hatalarını Samsung LG gibi markalarda rastlanıyor mu fabrika hatası deyip geçelim
Evet haklısınız bende kutusunu attığım için iade edemiyorum bari mod işlemiyle netfilixi açıp kullanmaya devam edeyim istiyorum

M Çevrimdışı

Murselc

Yeni Üye
30 Ocak 2020
8
42
Benimkinin paneli LG IPS panel çıkmıştı diyebilirim ki bana göre geldiği son nokta wireless display probleminden dolayı üzüle üzüle iade ettim o kadar güzel bir panel ki anlatamam capcanlı renkler ve çok net fakat iki gün önce 28 ocak'ta çok iyi bir fiyata direkt vestel'in Vestel markası olan 43u 9500 model vatan computer'dan 2082 lira gibi mükemmel bir fiyata sipariş verdim İnşallah ekranı LG ips çıkar diye umut ediyorum
Panel bilgisini bizim sorgulayabilecegimiz bir site varmdır?
İnşallah vestel istediğiniz gibi çıkar ??

Geri
Üst Alt