Teşekkürler.Kutu üzerinde 2 adet seri numarası var ürün revizyonlu olabilir mi?E erdem1982, şuan için sisteme bilgiler düşmemiş
Teşekkürler.Kutu üzerinde 2 adet seri numarası var ürün revizyonlu olabilir mi?E erdem1982, şuan için sisteme bilgiler düşmemiş
Bana daha çok ihraç olabilir gibi geldiTeşekkürler.Kutu üzerinde 2 adet seri numarası var ürün revizyonlu olabilir mi?
Hocam satıcı da ürününün ihracat ürünü ( Toshiba 49U7863) olduğunu söyledi ama kutu sanki daha önceden açılmış gibi olduğu için teşhir yada revizyonlu olabilir mi diye tereddüt ettim.Bana daha çok ihraç olabilir gibi geldi
Yok ben de ihraç olduğunu dueunuyorim kurulumda menu4725 yap çıkan resmi ekle yorum yapalım ?Hocam satıcı da ürününün ihracat ürünü ( Toshiba 49U7863) olduğunu söyledi ama kutu sanki daha önceden açılmış gibi olduğu için teşhir yada revizyonlu olabilir mi diye tereddüt ettim.
mesajınızı sildim.Arkadaşlar merhaba konunun yeri burası değil biliyorum ama buraya yazmak istedim çabuk görülür diye Vestel S7720 tivi bu uydu alıcısı en son güncel yazılımı nereden bulabilirim
Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilmemiş?Yok ben de ihraç olduğunu dueunuyorim kurulumda menu4725 yap çıkan resmi ekle yorum yapalım ?
servis sisteme tanıtabilir. öğrenme şansımız olsa zaten direk bilgi verirdikKurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilmemiş?
Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilm
Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.servis sisteme tanıtabilir. öğrenme şansımız olsa zaten direk bilgi verirdik
estağfurullah,Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.
Gittigidiyor üzerinden aldım.estağfurullah,
nereden aldınız ürünü ?
Gittigidiyor üzerinden aldım.Fiyatı özelliklerine göre uygun olduğu için tercih ettim.estağfurullah,
nereden aldınız ürünü ?
Ne zaman kurulacak ?Gittigidiyor üzerinden aldım.
Gittigidiyor üzerinden aldım.Fiyatı özelliklerine göre uygun olduğu için tercih ettim.
Pazartesi gününden sonraNe zaman kurulacak ?
Ya da iade ürünü iade edip Philips 55pus7304 almayı düşünüyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim iki ürün arasında çok kararsız kaldım.Ne zaman kurulacak ?
ne yazıkki model marka tavsiyesi vermiyorum,Pazartesi gününden sonra
Ya da iade ürünü iade edip Philips 55pus7304 almayı düşünüyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim iki ürün arasında çok kararsız kaldım.
Tamam teşekkür ederimne yazıkki model marka tavsiyesi vermiyorum,
philips alınabilir. kurulum yapıldıktan sonra internetten 14 gün iade hakkınız mevcut bilginize