Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

erdem1982

Yeni Üye
30 Ocak 2020
8
42
Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilm
servis sisteme tanıtabilir. öğrenme şansımız olsa zaten direk bilgi verirdik :)
Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.
estağfurullah,
nereden aldınız ürünü ?

N Çevrimdışı

Naktummiharbi

Yeni Üye
13 Ocak 2020
8
43
bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz yanlış fotoyu eklemişim yeniden ekledim yardımcı olur musunuz

IMG-20200130-WA0016.jpg

Son düzenleme:
Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
IMG_20200130_175119.jpg
bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz
Akıllı TV lerde netflix YouTube gibi uygulamalar olmazsa tv ye akıllı tv denmez acaba böyle fabrika hatalarını Samsung LG gibi markalarda rastlanıyor mu fabrika hatası deyip geçelim

Geri
Üst Alt