Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Yok ben de ihraç olduğunu dueunuyorim kurulumda menu4725 yap çıkan resmi ekle yorum yapalım ?
Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilmemiş?

Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilmemiş?
servis sisteme tanıtabilir. öğrenme şansımız olsa zaten direk bilgi verirdik :)

Kurulum yapılmadan öğrenme şansımız yok mu peki , kutu üzerinde bulunan 2 seri numarası da mı sisteme girilm
servis sisteme tanıtabilir. öğrenme şansımız olsa zaten direk bilgi verirdik :)
Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.

Sağolun hocam yardımlarınız için ama servis kurulumu yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıldığında Vestel ne yazık ki para iadesi yapılması noktasında çok sıkıntı çıkarıyor daha doğrusu para iadesi yapmıyor ürün değişimi teklif ediyorlar.O yüzden kurulum yapılmadan önce foruma danışmak istedim.
estağfurullah,
nereden aldınız ürünü ?

Pazartesi gününden sonra

Ya da iade ürünü iade edip Philips 55pus7304 almayı düşünüyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim iki ürün arasında çok kararsız kaldım.
ne yazıkki model marka tavsiyesi vermiyorum,
philips alınabilir. kurulum yapıldıktan sonra internetten 14 gün iade hakkınız mevcut bilginize

bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz yanlış fotoyu eklemişim yeniden ekledim yardımcı olur musunuz

IMG-20200130-WA0016.jpg

Son düzenleme:
Merhaba
Panel bilgisini öğrenebilirmiyim

B03F726B-8554-4AFC-8ACE-A9C4273B8243.jpg

IMG_20200130_175119.jpg
bu modelin anakartını öğrenebilir miyim. Mod ile Netflix açılabilir mi. Kutuda netfilix var yazıyordu ama içinde uygulama çıkmadı. Yardımcı olur musunuz
Akıllı TV lerde netflix YouTube gibi uygulamalar olmazsa tv ye akıllı tv denmez acaba böyle fabrika hatalarını Samsung LG gibi markalarda rastlanıyor mu fabrika hatası deyip geçelim

arkadaşlar a101'lerden mi buluyorsunuz hala bu cihazı acaba @Murselc

Geri
Üst Alt