söylediğime göre anlanabiliyor demekSeri numarası olmadan LG panel olduğunu anlamak mümkün mü servis menüsüne bakarak? saygı ve hürmetler
söylediğime göre anlanabiliyor demekSeri numarası olmadan LG panel olduğunu anlamak mümkün mü servis menüsüne bakarak? saygı ve hürmetler
Fakat fikoloji ustamız sadece servis menüsüne bakarak LG panel olduğunu söylediSayın Ö Önderahmed televizyonun arkasındaki etikette yazar seri numarası.
lg panelBilgi alabilir miyiz
panel ıps yani degil mi hocam. İs görür mü hoca msmart tv ve playstation icin aldık yan doayalg panel
mb211s ana kart
ıps panelpanel ıps yani degil mi hocam. İs görür mü hoca msmart tv ve playstation icin aldık yan doaya
Cok beklentim yok hocam yan odaya aldik a101den. Smarti filan suanlik güzel gibi geldi ama hiz konusunda playstation icindeki youtube netflix biraz daha hizli gibi.ıps panel
iş görür yeterki çok beklentiniz olmasın
Evet bazıları çok beklentisi oluyor o yüzden beklentiniz çok olmasın istedim. Kimisi 1500 TL ye TV alıyor 4 bin liralık beklenti sahibi oluyor ?Cok beklentim yok hocam yan odaya aldik a101den. Smarti filan suanlik güzel gibi geldi ama hiz konusunda playstation icindeki youtube netflix biraz daha hizli gibi.
samsung panelHT1600FD
S/N: 8049951800033
PNL: 23398548
panel kalitesi görüntü kalitesi hakıında bilgi alabilirmiyim tesekkurler..... ??
Üzgünümphilips tv içinde bilgi alabiliyormuyuz?