Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

ıps panel
iş görür yeterki çok beklentiniz olmasın :)
Cok beklentim yok hocam yan odaya aldik a101den. Smarti filan suanlik güzel gibi geldi ama hiz konusunda playstation icindeki youtube netflix biraz daha hizli gibi.

Cok beklentim yok hocam yan odaya aldik a101den. Smarti filan suanlik güzel gibi geldi ama hiz konusunda playstation icindeki youtube netflix biraz daha hizli gibi.
Evet bazıları çok beklentisi oluyor o yüzden beklentiniz çok olmasın istedim. Kimisi 1500 TL ye TV alıyor 4 bin liralık beklenti sahibi oluyor ?

HT1600FD
S/N: 8049951800033
PNL: 23398548
panel kalitesi görüntü kalitesi hakıında bilgi alabilirmiyim tesekkurler..... ??

Son düzenleme:
philips tv içinde bilgi alabiliyormuyuz?

İyi günler panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim?

IMG-20200130-WA0003.jpg

@erdem1982, şuan için sisteme bilgiler düşmemiş

Bana daha çok ihraç olabilir gibi geldi
Hocam satıcı da ürününün ihracat ürünü ( Toshiba 49U7863) olduğunu söyledi ama kutu sanki daha önceden açılmış gibi olduğu için teşhir yada revizyonlu olabilir mi diye tereddüt ettim.

Hocam satıcı da ürününün ihracat ürünü ( Toshiba 49U7863) olduğunu söyledi ama kutu sanki daha önceden açılmış gibi olduğu için teşhir yada revizyonlu olabilir mi diye tereddüt ettim.
Yok ben de ihraç olduğunu dueunuyorim kurulumda menu4725 yap çıkan resmi ekle yorum yapalım ?

Geri
Üst Alt