slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Çok uzatmadan şöyle diyebilirim. CHOT panel daha dayanıklıdır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aynen hocam . 70u9600 cihaz. Yorumlarda Panda tercih edilmiş umarım sorun yaşamayız.
Çok uzatmadan şöyle diyebilirim. CHOT panel daha dayanıklıdır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aynen hocam . 70u9600 cihaz. Yorumlarda Panda tercih edilmiş umarım sorun yaşamayız.
Çok teşekkürler.Çok uzatmadan şöyle diyebilirim. CHOT panel daha dayanıklıdır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Rica ederiz. Bu arada TV ile ilgili detaylı kullanıcı deneyimlerinizi içeren bir konu açabilirseniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.Çok teşekkürler.
Tabiki bi süre kullanıp detaylı deneyim paylaşırımRica ederiz. Bu arada TV ile ilgili detaylı kullanıcı deneyimlerinizi içeren bir konu açabilirseniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.
Teşekkürler.Tabiki bi süre kullanıp detaylı deneyim paylaşırım
Hangi panel olduğu konusunda bilgi verebilir misiniz?
Satın alındı mı?
hayır almadım ama önerirseniz alacam teşekkürlerSatın alındı mı?
Bilgileri yok o nedenle sordum alınmış olsaydı menülerden bakılacaktıhayır almadım
hayır almadım ama önerirseniz alacam teşekkürler
LG IPS Ya da CSOT HVA panel kullanılmış. CSOT direkt VA olmadığı için çok fazla fark olmaz diye düşünüyorum.Bilgileri yok o nedenle sordum alınmış olsaydı menülerden bakılacaktı
Bu panel nasıldır diğerleriyle kıyaslandığında. Ps5 oynamak için geçici süre kullanacağım 55QA9700’ü. Yarın kurulum yapılacak şimdiden teşekkürler bilgiler için.LG IPS
Söz konusu TV modelinde teknik özellikleri şöyle paylaşabiliriz;Bu panel nasıldır diğerleriyle kıyaslandığında. Ps5 oynamak için geçici süre kullanacağım 55QA9700’ü. Yarın kurulum yapılacak şimdiden teşekkürler bilgiler için.