Boe panel mb185 ana kart
Arkadaşlar panel ve Anakart bilgisi alabilir miyim? Şimdiden Kolay gelsin teşekkürler.
Maalesef yok satın alındı mı?Merhabalar, finlux marka bu televizyonun anakart ve panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Evet satın alındı. 50 FUA 8062 diye geçiyor, android TV olan bir model.Maalesef yok satın alındı mı?
Hayırlı olsun henüz bilgi yokEvet satın alındı. 50 FUA 8062 diye geçiyor, android TV olan bir model.
Bildiğim kadarıyla artık TV içeriklerinde askı aparatı bulunmuyor. Kurulumdan önce servisi arayıp fiyat bilgisi alın. Uygun gelmezse kendiniz temin ederseniz kuruluma yardımcı olabilecekler mi sorun.Arkadaşlar Bu Toshiba larda servis askı aparatını kendi getirip ücretsiz kuruyor mu? Yoksa bizim mi almamız lazım önceden?
Ürün kurulumu yapıldıktan sonra Menü 4725 ile açılan servis menüsünün ekran görüntüsünü gönderin.Evet satın alındı. 50 FUA 8062 diye geçiyor, android TV olan bir model.
Ürün kurulumu yapıldıktan sonra Menü 4725 ile açılan servis menüsünün ekran görüntüsünü gönderin.
Lg panel
Ekran görüntüleri bunlar. Şimdiden teşekkürler.
Chot panel mb180e ana kartmerhaba herkese iyi aksamlar. mümkünse bu fotoğrafını paylastigim ürünün panel ve anakart bilgisini görebilir miyiz. simdiden tesekkur ederim.
hocam bu paneli ilk defa duydum, forumda da biraz aradım ama net bişey yok malesef. kalite bazında nasıldır acaba. ben suan gözümle gördüğüme kendi testlerime göre bi sorun fark etmedim renkler gayet güzel ama tv yayınları leş malesef. sizin bi bilginiz var mı panel icin? bu arada bu paneller VA oluyor dimi.Chot panel mb180e ana kart