By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,781
Slm toshıba 50 2263dt panel ve anakart
Boe panel UV2A yan açıdan fazla renk bozmaz Cof sayısı 6Boe panel yan açılardan izlenirmı kaç cof panel yapısı nedir ıps va uv2a ?
Slm toshıba 50 2263dt panel ve anakart
Boe panel UV2A yan açıdan fazla renk bozmaz Cof sayısı 6Boe panel yan açılardan izlenirmı kaç cof panel yapısı nedir ıps va uv2a ?
Satın aldınız mı?merhabalar panel bilgisini ogrenebilirmiyim modeli ozellikleri vs![]()
Hkc, boe, lg karma panel satın alınmış olsaydı servis menüden kesin sonuç alınırdı.Yok almadim , revizyonlu urunmus henuz emin olamadim
Cihaz kuruldu ise Menu 4725 yapıp ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?Hocam merhabalar cihazı yeni aldım bugun geldi . Panel bilgisi alabilir miyim ? 8989189300025
Cihaz kuruldu ise Menu 4725 yapıp ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
CHOT Panel VA tabanlı. Bu arada gözümden kaçmış olabilir TV modeli 70u9600 doğru mudur?
Aynen hocam . 70u9600 cihaz. Yorumlarda PandaCHOT Panel VA tabanlı. Bu arada gözümden kaçmış olabilir TV modeli 70u9600 doğru mudur?
Çok uzatmadan şöyle diyebilirim. CHOT panel daha dayanıklıdır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.Aynen hocam . 70u9600 cihaz. Yorumlarda Pandatercih edilmiş umarım sorun yaşamayız.
Çok teşekkürler.Çok uzatmadan şöyle diyebilirim. CHOT panel daha dayanıklıdır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Rica ederiz. Bu arada TV ile ilgili detaylı kullanıcı deneyimlerinizi içeren bir konu açabilirseniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.Çok teşekkürler.![]()
Tabiki bi süre kullanıp detaylı deneyim paylaşırımRica ederiz. Bu arada TV ile ilgili detaylı kullanıcı deneyimlerinizi içeren bir konu açabilirseniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz.![]()