Boe
merhabalar bu modelin paneli nedir acaba
Boe mb185 ---------- Auo mb180
Arkadaşlar Panel ve Anakart bilgisi alabilir miyim 3 TV içinde?
55QA9700 Kurulum yapıldı. Ekranın ortasında siyah nokta şeklinde bi görüntü var. Servis toz olarak değerlendirdi fotoğraflarını çekti ve değişim talebinde bulundu. İlk izlenim görüntü olarak sadece ortadan baktığımda güzel bi görüntü görebiliyorum. Yanlardan bakıldığında hiç iyi değil bu panel.Söz konusu TV modelinde teknik özellikleri şöyle paylaşabiliriz;
Dolby Vision: Var
Görüntü Teknolojileri: Pixellence Pro
HDR: HDR10 + Dolby Vision + HDR10+
MEMC: Var
Micro Dimming: Var
Quantum Renk Paleti: Var
Motion Rate: 3000
Bu TV zaten tekil panel ile geliyor. PS5 oynarken bir problem olacağını sanmıyorum. Ancak kurulum esnasında kontrollerinizi yapın, ölü piksel, ışık sızması gibi sizi rahatsız edebilecek sorunlar varsa servis yetkilisine bildirin.
Acaba üretim de karma panele mi geçildi. Menü 4725 yaparak ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?55QA9700 Kurulum yapıldı. Ekranın ortasında siyah nokta şeklinde bi görüntü var. Servis toz olarak değerlendirdi fotoğraflarını çekti ve değişim talebinde bulundu. İlk izlenim görüntü olarak sadece ortadan baktığımda güzel bi görüntü görebiliyorum. Yanlardan bakıldığında hiç iyi değil bu panel.
Lg panel MB180 Ana kartSelam 65Q9900 S/N: 8953703 300348 paneli ve anakartı hakkında bilgi alabilir miyim? Yazılım sürümü V.1.48.1.0 güncel midir?
Teşekkürler, ben çok anlamıyorum ama soran olursa VA veya IPS durumu hakkında bir şey denebilir mi?Lg panel MB180 Ana kart
IPS Panel. Siyah performansı çok iyi değildir. Açılı izlemeye müsaittir. Işık sızması v.s. olabilir.Teşekkürler, ben çok anlamıyorum ama soran olursa VA veya IPS durumu hakkında bir şey denebilir mi?
Panel hkc anakart mb185Vestel 65 UA 9520 model televizyonu aldım. Ürün
geldi teslim aldım. Kurulum için henüz servisi aramadım. Seri numarası resimde panel bilgisini merak ediyorum sevgili ustalarım. Şimdi den teşekkürler.
Hocam Bu Auo lar panel kalitesi olarak nasıl? Birde VA mı IPS mi oluyorlar COF sayıları kaç oluyor?Boe mb185 ---------- Auo mb180
Auo mb180
Teşekkürler hocamPanel hkc anakart mb185