Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Evet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandi
Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey var

S Çevrimdışı

SASABEY

Yeni Üye
27 Kas 2021
7
39
Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey var
Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?
hocam 25 gündür git gel git gel apartmanda diyolar bu kadar tv yi ne yapcaksın dedim hepsi sorunlu gidiyor geliyor, :) neyse şükür şimdilik sıkıntı yok hayırlısı ile kullanmak nasip etsin cümlemize

R Çevrimdışı

Ramazan4345

Yeni Üye
12 Nis 2022
1
34
Panel bilgisi alabilirmiyim
20220412_172641e9cc0b0e23a7a6a2.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu bantlar çerçevesiz paneller de vardır sadece ?

D Çevrimdışı

dogukyil

Yeni Üye
19 Mar 2019
7
44
üstatlar selamlar, ben de panel bilgisii alabilir miyim acaba? bir de aşağıdaki görüntü mevcut siyah ekranda. köşelerdeki sizmalar normal midir yoksa servis çağırmali mıyım?

20220409_160850.jpg

20220412_212146.jpg

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
üstatlar selamlar, ben de panel bilgisii alabilir miyim acaba? bir de aşağıdaki görüntü mevcut siyah ekranda. köşelerdeki sizmalar normal midir yoksa servis çağırmali mıyım?

20220409_160850.jpg

20220412_212146.jpg
Hocam ikinci attığınız resimde Bir problem mi var panelde sag tarafta, konu başında yazıyor yüksek ihtimal LG panel sizin cihaz, Bu tarz sızmalar ben de 65 var mevcut cihazımda

D Çevrimdışı

dogukyil

Yeni Üye
19 Mar 2019
7
44
Hocam ikinci attığınız resimde Bir problem mi var panelde sag tarafta, konu başında yazıyor yüksek ihtimal LG panel sizin cihaz, Bu tarz sızmalar ben de 65 var mevcut cihazımda
o kısımda fotoğrafta öndeki çiçeğin dalları çıkmış, panelde bir şey yok.

renklerden yana sıkıntım yok sadece düz siyah ekranda bunları görünce merak ettim bendeki panele mi denk geldi diye.

Geri
Üst Alt