TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
lg panel![]()
Merhaba 65q9900 panel bilgisi alabilirmiyim
17MB180E anakart
lg panel![]()
Merhaba 65q9900 panel bilgisi alabilirmiyim
Sonunda yüzüm güldü ? teşekkürlerlg panel
17MB180E anakart
lg panel![]()
Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
tekrardan selamlariyi geceler herkese
Toshiba 55ul3c63dt modelinde kullanılan panel tipleri nedir acaba
Bu zamanda alınacak en güzel haber ? Hocam sizden ricam var kuruluma geldikleri zaman dikkatli bakar mısınız televizyonun üst kısmındaki çıtada şimdi bir resim paylaşacağım bu banttan var mıEmin misiniz hocam? Güzel haber mi ?
Evet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandiBu zamanda alınacak en güzel haber ? Hocam sizden ricam var kuruluma geldikleri zaman dikkatli bakar mısınız televizyonun üst kısmındaki çıtada şimdi bir resim paylaşacağım bu banttan var mı
![]()
Emin misiniz hocam? Güzel haber mi ?
Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey varEvet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandi
Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey var
hocam 25 gündür git gel git gel apartmanda diyolar bu kadar tv yi ne yapcaksın dedim hepsi sorunlu gidiyor geliyor,Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?