Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
74F1A715-A76F-4656-AF4F-058C23B68900.jpg

Merhaba 65q9900 panel bilgisi alabilirmiyim
lg panel
17MB180E anakart

S Çevrimdışı

SASABEY

Yeni Üye
27 Kas 2021
7
39
Bu zamanda alınacak en güzel haber ? Hocam sizden ricam var kuruluma geldikleri zaman dikkatli bakar mısınız televizyonun üst kısmındaki çıtada şimdi bir resim paylaşacağım bu banttan var mı

3E0FB331-5F8B-4933-9AC3-ED192252C7D5.jpg
Evet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandi

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Evet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandi
Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey var

S Çevrimdışı

SASABEY

Yeni Üye
27 Kas 2021
7
39
Ben işte hocam panelin üst tarafta bunu görünce aha dedim bana teşhir ürünü çaktılar, normalde kasa etrafında jiletinler var ama şeffaf bu tarz degil, evime 4 tane 70u9600 geldi Onlarda da bu banttan yoktu, Sadece şeffaf koruma jiletinleri vardı kasa etrafında ondan sordum demekki Q serisinde böyle bir şey var
Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Haberim var başınıza gelenlerlerden. Ne diyim valla hocam belki de bu dünya da sınavin buymuş ? aynen hocam şeffaf bantlarla beyaz bantlar vardı. Fotoğraf almadım ama gördüm rahat olsun için. Ben de ilk gördüğümde cami değişmiş arabayı anımsadım hani bantlarlar ya ?
hocam 25 gündür git gel git gel apartmanda diyolar bu kadar tv yi ne yapcaksın dedim hepsi sorunlu gidiyor geliyor, :) neyse şükür şimdilik sıkıntı yok hayırlısı ile kullanmak nasip etsin cümlemize

Geri
Üst Alt