Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ben bişey yapmayacağımda. demek istediğim. 10 gün önce aldığım tv için merak ettim, sorum şu : mesela bir tv daha önce teşhir veya bir şekilde kullanılmış olsa wifi ye de bağlanmış olsa, servis menüsünde tv nin kullanılmaya başlangıç tarihini sıfırlayıp tekrar bir satıcı satışa sunabilir mi?

panel için de teşekkürler.

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı[/USER] TEKNOwest TEKNOwest
Bu mümkün değildir.

Y Çevrimdışı

Yunus61

Yeni Üye
2 Ocak 2022
38
49
Servis menüden sıfırlansa da çalışma saati sıfırlanmaz
teşekkürler. iyi bari 10 günlük tv de 8600 saat kullanımda, ilk benim kullandığımı ve yeni olduğunu anlayabiliriz demek :)

yeni olmasıyla beraber iki sorun gördüm. tv 65u9600 model. güncellemeleri yapılmıştır. Yeni görebildiğim ve dikkatle bakılmasa anlaması zor şekilde, TV yi kapatınca sanki panelin arka ışıkları 1.5 sn arayla yanıp sönüyor. bu canımı çok sıktı acaba bir arıza mı ? video gönderme olsa yollardım. sizlerden bilgi almadan arıza kaydı yapmak istemedim.

karışmaması için diğer sorunuda ayrıca yazarım.

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı TEKNOwest TEKNOwest

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkürler. iyi bari 10 günlük tv de 8600 saat kullanımda, ilk benim kullandığımı ve yeni olduğunu anlayabiliriz demek :)

yeni olmasıyla beraber iki sorun gördüm. tv 65u9600 model. güncellemeleri yapılmıştır. Yeni görebildiğim ve dikkatle bakılmasa anlaması zor şekilde, TV yi kapatınca sanki panelin arka ışıkları 1.5 sn arayla yanıp sönüyor. bu canımı çok sıktı acaba bir arıza mı ? video gönderme olsa yollardım. sizlerden bilgi almadan arıza kaydı yapmak istemedim.

karışmaması için diğer sorunuda ayrıca yazarım.

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı TEKNOwest TEKNOwest
Mevcut konusu var ordan ilerleyiniz.
Video çekip YouTubeye yükleyip link paylaşabilirsiniz.

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
74F1A715-A76F-4656-AF4F-058C23B68900.jpg

Merhaba 65q9900 panel bilgisi alabilirmiyim

S Çevrimdışı

SASABEY

Yeni Üye
27 Kas 2021
7
39
Bu zamanda alınacak en güzel haber ? Hocam sizden ricam var kuruluma geldikleri zaman dikkatli bakar mısınız televizyonun üst kısmındaki çıtada şimdi bir resim paylaşacağım bu banttan var mı

3E0FB331-5F8B-4933-9AC3-ED192252C7D5.jpg
Evet üstad böyle bir bant vardı belki iki tane çok aşırı dikkat etmedim beyaz bundandi

Geri
Üst Alt