Selamlar
Panel bilgisi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
17MB180E anakart
17MB170E anakartBu tvde panel ne acaba bilgi varmı yeni bir cihaz? Birde anakartı mb170e sanırım, nasıldır?
17MB170 anakartjvc 55va 3005T tvde kullanılan panel(ler) ve anakart hakkında bilgi verme şansınız varmıdır acaba?
17MB180E anakartSelamlar
Panel bilgisi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
hkc panelToshiba tv için bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler17MB170 anakart
sadece boe kullanılmış
Boe panel.
panel bilgisi nedir acaba ?
ve kutuyu servis kurulumda getirdi . kutu bantına dikkat etmemiştim. acaba tv teşhirde veya başka yerde denenip iade edilmişse, bu çalışmaya başlangıç bilgileri servis tarafından internet üzerinden sistemden sıfırlama gibi bir durumun ihtimali var mı?
F fikoloji Adem Helvacı TEKNOwest
ben bişey yapmayacağımda. demek istediğim. 10 gün önce aldığım tv için merak ettim, sorum şu : mesela bir tv daha önce teşhir veya bir şekilde kullanılmış olsa wifi ye de bağlanmış olsa, servis menüsünde tv nin kullanılmaya başlangıç tarihini sıfırlayıp tekrar bir satıcı satışa sunabilir mi?Boe panel.
Sorun nedir anlamadım neyi sıfırlamak istiyorsunuz
Servis menüden sıfırlansa da çalışma saati sıfırlanmazben bişey yapmayacağımda. demek istediğim. 10 gün önce aldığım tv için merak ettim, sorum şu : mesela bir tv daha önce teşhir veya bir şekilde kullanılmış olsa wifi ye de bağlanmış olsa, servis menüsünde tv nin kullanılmaya başlangıç tarihini sıfırlayıp tekrar bir satıcı satışa sunabilir mi?
panel için de teşekkürler.
F fikoloji Adem Helvacı[/USER] TEKNOwest