Tümünü inceleyemedim arama çubuğundan da bulamadım ,Baya konu sayfası var. bire bir aynı sorunun olduğu konunun linkini biliyorsanız paylaşırmısınız ?Mevcut konusu var ordan ilerleyiniz.
Video çekip YouTubeye yükleyip link paylaşabilirsiniz.
Tümünü inceleyemedim arama çubuğundan da bulamadım ,Baya konu sayfası var. bire bir aynı sorunun olduğu konunun linkini biliyorsanız paylaşırmısınız ?Mevcut konusu var ordan ilerleyiniz.
Video çekip YouTubeye yükleyip link paylaşabilirsiniz.
Tümünü inceleyemedim arama çubuğundan da bulamadım ,Baya konu sayfası var. bire bir aynı sorunun olduğu konunun linkini biliyorsanız paylaşırmısınız ?
Teşekkürler. Bu sayfayı sizden dolayı iyi biliyorrum. Tv mi verdiğiniz bu açıklamalara göre fiyat performansta Boe panelli olarak bulup aldım. bu iki sorun dışında görüntü renk doygunluğu, kontras olarak oldukça memnunum ama Burada tv yi kapatınca arka aydınlatmaların 1.5sn de yanıp sönmesi gibi sorun konusuna rastlamamıştım.43U9600 50U9600 55U9600 58U9600 65U9600 Teknik Özellikler
Görüntü 4K 3840 x 2160 MİCRO DİMMİNG HDR HDR10+DOLBY VISION D-LED MEMC VAR PIXELLENCE PRO YENİLEME HIZI 1300(yazılımsal) PANEL GERÇEK HIZ 60HZ SES DTS Virtual X + DTS HD DOLBY AUDIO PROCESSING ATMOS SUBWOOFER YOK SES CIKIS GUCU 2x10W SPEAKER BOX VAR Bağlantı PC IN(VGA) YOK SMART-ETHERNET VAR...tavsiyeforumu.com
Yok burada video paylaşırsanız diğer arkadaşlarda da yapıyor mu, veya alacak olan neyle karşılaşabilir görmek amaçlı o konuya yönlendirdim.Teşekkürler. Bu sayfayı sizden dolayı iyi biliyorrum. Tv mi verdiğiniz bu açıklamalara göre fiyat performansta Boe panelli olarak bulup aldım. bu iki sorun dışında görüntü renk doygunluğu, kontras olarak oldukça memnunum ama Burada tv yi kapatınca arka aydınlatmaların 1.5sn de yanıp sönmesi gibi sorun konusuna rastlamamıştım.
ikiside 17MB180E ankart lg panelArkadaşlar şu 2 cihaz panelleri nedir acaba mb180 galiba ama mb180 olanlar kesin IPS midir?
hkc panelMerhaba yeni aldığım tvnin panel bilgisini öğrenebilirmiyim.
boe panelMerhaba yeni aldığım toshiba televizyonun panel bilgisini ogrenebilir miyim?