Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tümünü inceleyemedim arama çubuğundan da bulamadım ,Baya konu sayfası var. bire bir aynı sorunun olduğu konunun linkini biliyorsanız paylaşırmısınız ?

Y Çevrimdışı

Yunus61

Yeni Üye
2 Ocak 2022
38
49
Teşekkürler. Bu sayfayı sizden dolayı iyi biliyorrum. Tv mi verdiğiniz bu açıklamalara göre fiyat performansta Boe panelli olarak bulup aldım. bu iki sorun dışında görüntü renk doygunluğu, kontras olarak oldukça memnunum ama Burada tv yi kapatınca arka aydınlatmaların 1.5sn de yanıp sönmesi gibi sorun konusuna rastlamamıştım.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkürler. Bu sayfayı sizden dolayı iyi biliyorrum. Tv mi verdiğiniz bu açıklamalara göre fiyat performansta Boe panelli olarak bulup aldım. bu iki sorun dışında görüntü renk doygunluğu, kontras olarak oldukça memnunum ama Burada tv yi kapatınca arka aydınlatmaların 1.5sn de yanıp sönmesi gibi sorun konusuna rastlamamıştım.
Yok burada video paylaşırsanız diğer arkadaşlarda da yapıyor mu, veya alacak olan neyle karşılaşabilir görmek amaçlı o konuya yönlendirdim.
Bu gün u9600 de dediğiniz olaya dikkat ettim. Aynı ana kart sonuçta,TV göz kırptı sonra ledler kısıldı, tekrar açılıp kısıldı ve kapattı kendini,sn yelik biseydi

A Çevrimdışı

Ahmet29

Yeni Üye
14 May 2017
28
Arkadaşlar şu 2 cihaz panelleri nedir acaba mb180 galiba ama mb180 olanlar kesin IPS midir?

IMG_20220414_155210.jpg

IMG_20220414_155154.jpg

Geri
Üst Alt