Nexon' dan memnun musunuz?Rahatsız ediyorum kusura bakmayın,
Nexon 50NXN 90A1 televizyoununda hangi panel ve kart kullanılmaktadır.
Almadan önce fikir olması açısından yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Nexon' dan memnun musunuz?Rahatsız ediyorum kusura bakmayın,
Nexon 50NXN 90A1 televizyoununda hangi panel ve kart kullanılmaktadır.
Almadan önce fikir olması açısından yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Evet Hep yazarımBenim sorum konu dışı fakat basit bi cevabı olduğu için sormak istedim, tvlerin arka ışığını kısarak ledlerin ömrünü arttırmış olur muyuz?
1. sharp panel (uzun bir aradan sonra sharp panel gördük) 17MB181TC anakartGüzel halleşelim panel ve anakart bilgisi rica edebilir miyim
Bir de bunun panel bilgisi anakart bilgisini alabilir miyiz
Merhabalar,
Vestel 49UA9800 modelinin şuan da piyasa olan ürünlerinde hangi panel tipini kullandığını biliyor musunuz? VA panel mı yoksa IPS panel mı ve Direct LED mı yoksa Edge LED mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bugün indirimlerden yararlanarak almak veya almamak konusunda karar vereceğim. Teşekkürler. Adem Helvacı
panda panel mb170 anakartA101'de 4200 tl'ye buldum cihazı. Panel ve anakart öğrenebilir miyim zahmet olmazsa. F fikoloji TEKNOwest
Samsung panelElimde mevcut 6 yıllık Vestel TV nin panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Sakai Va panelCihaz a101 internet mağazasından alındı ve henüz kurulmadı. Eğer paneli beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum. Panel ve kart bilgisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hocam teşekkürler ama sakai nedir? İlk kez duydumSakai Va panel
Mb180e
İlk sayfada video mevcut sakai güzel bir paneldir Va yapıdadır.Hocam teşekkürler ama sakai nedir? İlk kez duydum