yanlış yere yazdığımı düşünerek buraya da yazmıştım. bu arada firmaya seri numarasını sordum.Diğer konuda cevap verdim ya
yanlış yere yazdığımı düşünerek buraya da yazmıştım. bu arada firmaya seri numarasını sordum.Diğer konuda cevap verdim ya
SN gelirse ve vestel ürünü ise o zaman bilgi alırsın büyük ihtimalleyanlış yere yazdığımı düşünerek buraya da yazmıştım. bu arada firmaya seri numarasını sordum.
Hkc panel panda panele gore bi tik daha ust dedigini hatirliyorum adem helvacinin bi inceleme videosunda aklimda kalmıştıhkc panel
MB181TC anakart
Bı önceki mesajımı edit yaptim bilgin olsun ben 55v5b63dt modeli ile 55V6863DAT karıştırdığım için o yorumu yapmıştım üzgünüm.Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Fikoloji hocam ilgin, bilgilendirmen ve dönüşün için tekrar çok teşekkür ederim. Bu durumda sizin de şu olsun diye başka öneriniz olmaz ise 55u9600 ü seçeceğim. LG ips veya HKC va panel olduğunu gördüm forumda. Sanırım performans sıkıntısı çıkarmaz bu paneller. Tekrar teşekkür ederim. SaygılarımlaBı önceki mesajımı edit yaptim bilgin olsun ben 55v5b63dt modeli ile 55V6863DAT karıştırdığım için o yorumu yapmıştım üzgünüm.
Edit sonrası;
U9600 o seçimlerin arasında daha mantıklı geldi bana.
Bütçe qlede yetmez ise alabilirsiniz bu gün qled incelemem vardı video aldım bu hafta içinde paylaşırımFikoloji hocam ilgin, bilgilendirmen ve dönüşün için tekrar çok teşekkür ederim. Bu durumda sizin de şu olsun diye başka öneriniz olmaz ise 55u9600 ü seçeceğim. LG ips veya HKC va panel olduğunu gördüm forumda. Sanırım performans sıkıntısı çıkarmaz bu paneller. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla
Ne yazık ki qled e yetmiyor. Bilgilenmek için videolar çok önem arzediyor. Çok sağolun teşekkür ederim.Bütçe qlede yetmez ise alabilirsiniz bu gün qled incelemem vardı video aldım bu hafta içinde paylaşırım
Ne yazık ki qled e yetmiyor. Bilgilenmek için videolar çok önem arzediyor. Çok sağolun teşekkür ederim.
Sayın hocam gerçekten ciddi fark var. U9600 ile de benzer sonuç mu olur sizce?
Üsteki qled
Alttaki Toshiba 55v5b63dt
Qled farklıdır neyi koyarsan koy aynen bu sonucu alırsın. U9510 u9500 u9600 ua9800 vs vsSayın hocam gerçekten ciddi fark var. U9600 ile de benzer sonuç mu olur sizce?
panda panelHocam selamlar.
A101'de 50UA2063DT buldum panel-anakart bilgisi alabilir miyim? Şimdiden Teşekkür ederim.
F fikoloji
TEKNOwest
By_Trol
Auo panel diye çok ümitlenmistim ama panda çıktı çok üzüldüm :( Auo çıksa alacaktım. 58 inc olanını alacam artik madem oda panda buda panda. Umarim 58 inc olan HKC denk gelir.panda panel
mb170 anakart