Teşekkür ederimBen tv tavsiyesi vermiyorum![]()
Teşekkür ederimBen tv tavsiyesi vermiyorum![]()
Halil hocam benim soruma cvp verseniz ?Teşekkür ederim
Senin soruna sevgili F fikoloji ,Halil hocam benim soruma cvp verseniz ?
Tesekkur ederimSenin soruna sevgili F fikoloji ,TEKNOwest veya
By_Trol cevap verebilir sadece ,panel bilgilerini onlar biliyorlar
,bu saatte foruma giriş yaparlarsa bir şeyler karalıyabilirler
![]()
hkc panelMerhabalar arkadaslar adem helvacı beyin tafsiyesi ile forum takip etmeye basladim sizlerden bir ricam var resimde isaretli alandaki model numaralarinda 43L2163DT olanini bugun aldim sn 8681560101438 resimde belirtilen .. numarali modeller hep aynimi ozellikler ayni panel mi farkli yardimci olurmusunuz
![]()
Fikoloji hocam konuya bir el atsanız. SagılarımlaFikoloji hocam, aşağıda yazdığım TV'lerin panelleri ne baktım.
Tecrübelerinize dayanarak
55v5b63dt
55u9600
55r7540ua9se
modellerinden hangisinden daha iyi görüntü ve anakart performansı alabilirim? Mi box ile karşıdan kullanılacak. Yormlarınız çok önemli. Teşekkür ederim.
Diğer konuda cevap verdim yaregal 55R754UA9 bu modelde hangi panel kullanılmakta ve anakart nedir bilginiz var mı?
Tavsiye vermiyorum, Toshiba mb230 artık mb230a bakış açımi herkes bilir , regalin fiyatı sanki emsallerine göre pahalı geldi. U9600 içime sinen bir modeldi .Fikoloji hocam konuya bir el atsanız. Sagılarımla
yanlış yere yazdığımı düşünerek buraya da yazmıştım. bu arada firmaya seri numarasını sordum.Diğer konuda cevap verdim ya![]()
SN gelirse ve vestel ürünü ise o zaman bilgi alırsın büyük ihtimalleyanlış yere yazdığımı düşünerek buraya da yazmıştım. bu arada firmaya seri numarasını sordum.
Hkc panel panda panele gore bi tik daha ust dedigini hatirliyorum adem helvacinin bi inceleme videosunda aklimda kalmıştıhkc panel
MB181TC anakart