58 inç üreticisi panda ve chot durAuo panel diye çok ümitlenmistim ama panda çıktı çok üzüldüm :( Auo çıksa alacaktım. 58 inc olanını alacam artik madem oda panda buda panda. Umarim 58 inc olan HKC denk gelir.
58 inç üreticisi panda ve chot durAuo panel diye çok ümitlenmistim ama panda çıktı çok üzüldüm :( Auo çıksa alacaktım. 58 inc olanını alacam artik madem oda panda buda panda. Umarim 58 inc olan HKC denk gelir.
Haklısınız hocam 58 inc üretimlerin hepsi Chot ve Panda artık modeller ve paneller arasinda kala kala karıştırmışım/karıştırıyorum.58 inç üreticisi panda ve chot dur
Aslında Netflix, YouTube Amazon gibi platformlar zaten yüksek bitrite video olunca buna gerek kalmıyor ama eski bir film 1080p diyelim bunu işlemede panelden önce ana kart önem arz ediyor. Bunu panele gönderen ana karttir.Özellikle Panda panellerde Upscaling özelliği gerçekten çok mu kötü? Yani yerel kanallar hadi neyse ama netflix-amz. Prime-youtube de görüntüler 4k ya cevrilirken ciddi manada kötü ve kayıp çok mu oluyor?
Artık hangi cihazı incelesem bir yerinden patlak veriyor bir yerinden bir eksiği/hatası çıkıyor.
Sizlerden yardim istiyorum hocam.
Kurulum ücretsiz duvar aparatı 20-30 TL servis veriyorArkadaşlar toshiba 43L2163DT modelini alan var mi ve duvara monte edebilen var mi nasil bir parca kullandiniz
Henüz eklenmemiş TV alındı ise kurulduğunda menü4725 yapınız . Büyük ihtimalle auo panel.
Henüz almadım, auo panel ise alacağım. Bunun için bilgileri sormuştum. Vestel MH yardımcı olabilir mi acaba, bilginiz var mıHenüz eklenmemiş TV alındı ise kurulduğunda menü4725 yapınız . Büyük ihtimalle auo panel.
Ua2063dt modelinde son partiler islenmedi çünkü
Bilmiyorum sorabilirsinizHenüz almadım, auo panel ise alacağım. Bunun için bilgileri sormuştum. Vestel MH yardımcı olabilir mi acaba, bilginiz var mı
Chot panel Va
Panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler.
Panel markası hakkında bilgi vermediler ama Va panel olduğunu söylediler, anakart bilgisini de veremediler ve ama android ürün yeni bir anakart şeklinde bilgi verdiler. VA panelden hangisini anlamaliyim acabaBilmiyorum sorabilirsiniz
İlk sayfada panel marka model ve kalite anlamında video mevcutPanel markası hakkında bilgi vermediler ama Va panel olduğunu söylediler, anakart bilgisini de veremediler ve ama android ürün yeni bir anakart şeklinde bilgi verdiler. VA panelden hangisini anlamaliyim acaba