Son düzenleme:
Kurulum ücretsiz duvar aparatı 20-30 TL servis veriyorArkadaşlar toshiba 43L2163DT modelini alan var mi ve duvara monte edebilen var mi nasil bir parca kullandiniz
Henüz eklenmemiş TV alındı ise kurulduğunda menü4725 yapınız . Büyük ihtimalle auo panel.
Henüz almadım, auo panel ise alacağım. Bunun için bilgileri sormuştum. Vestel MH yardımcı olabilir mi acaba, bilginiz var mıHenüz eklenmemiş TV alındı ise kurulduğunda menü4725 yapınız . Büyük ihtimalle auo panel.
Ua2063dt modelinde son partiler islenmedi çünkü
Bilmiyorum sorabilirsinizHenüz almadım, auo panel ise alacağım. Bunun için bilgileri sormuştum. Vestel MH yardımcı olabilir mi acaba, bilginiz var mı
Chot panel Va![]()
Panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler.
Panel markası hakkında bilgi vermediler ama Va panel olduğunu söylediler, anakart bilgisini de veremediler ve ama android ürün yeni bir anakart şeklinde bilgi verdiler. VA panelden hangisini anlamaliyim acabaBilmiyorum sorabilirsiniz
İlk sayfada panel marka model ve kalite anlamında video mevcutPanel markası hakkında bilgi vermediler ama Va panel olduğunu söylediler, anakart bilgisini de veremediler ve ama android ürün yeni bir anakart şeklinde bilgi verdiler. VA panelden hangisini anlamaliyim acaba
Nexon' dan memnun musunuz?Rahatsız ediyorum kusura bakmayın,
Nexon 50NXN 90A1 televizyoununda hangi panel ve kart kullanılmaktadır.
Almadan önce fikir olması açısından yardım ederseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
EvetBenim sorum konu dışı fakat basit bi cevabı olduğu için sormak istedim, tvlerin arka ışığını kısarak ledlerin ömrünü arttırmış olur muyuz?
1. sharp panel (uzun bir aradan sonra sharp panel gördük) 17MB181TC anakartGüzel halleşelim panel ve anakart bilgisi rica edebilir miyim
![]()
Bir de bunun panel bilgisi anakart bilgisini alabilir miyiz
![]()