Mb120 Uhd 4K Anakart çok ta güncel değil sağlam olan panel Uhd değilse bu kart uyarlanamaz.Merhaba 49pus7909/12 model TVmiz anakart arızası sebebi ile çalışmıyor. Paneli değerlendirmek adına paneli kırık bir TV bulduk. Bu TV nin anakartı nedir iyi midir yardımcı olabilir misiniz ?
Panelimiz uhd. Teşekkür ederimMb120 Uhd 4K Anakart çok ta güncel değil sağlam olan panel Uhd değilse bu kart uyarlanamaz.
Selam estağfurullah görmemisim
LG panel
180e
Madem seni yakaladık kaçırmayalım.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-43q9900-50q9900-55q9900-65q9900-teknik-ozellikler.13405/
Konusuna bekliyorum, ürün görsellerini ve yorumlarını paylaşır misin, birde bir ricam olacak orada yazınca bilgi veririm
Merhaba forumda yeniyim mesajım görüşmedi mi acaba
merhaba toshiba tv panel bilgisini öğrenebilir miyim
Yarın bir cevap gelecektir mutlakaMerhaba forumda yeniyim mesajım görüşmedi mi acaba
Tamamdır teşekkürlerYarın bir cevap gelecektir mutlaka
ben de merak ediyorumMERHABA kolay gelsin. A101 de satılan toshiba 42l2163dt modeli için panel ve kart bilgisi alabilirmiyim. SN87 11 99 51 023 83
üstat 1. tv a101 de satılacak , sharp panel olduğunu nasıl anlarız etiketinden. Bir de 3kTL fiyat skalasında tavsiye eder misiniz? TEKNOwest1. sharp panel (uzun bir aradan sonra sharp panel gördük) 17MB181TC anakart
2, panda panel 17MB180E anakart
SHARP panel mb181tc anakartmerhaba arkadaşlar panel anakart bilgisi alabilir miyim
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz
Auo panel 170 Anakart