- 28 Şub 2021
- 10
- 30
rezerve
nerhaba bana panel yazılımı lazm
Merhaba
Regal 50R5020U model 50 inch 4 k tv de kullanilan panel hakkında bilgi verebilir misiniz
rezerve
nerhaba bana panel yazılımı lazm
Merhaba
Regal 50R5020U model 50 inch 4 k tv de kullanilan panel hakkında bilgi verebilir misiniz
Anladım. Hemen paylaşıyorum... Bu iki kart arasında 180e olan daha iyi diyebilir miyiz ?
Merhaba üstadlar, yeni aldığım 50U9510 modelinin panel bilgisini rica edebilir miyim sizden?
EXcomZkko By_TrolF fikoloji There are two versions of MB180E motherboard? What are the differences?
Google translate: MB180E anakartın iki versiyonu var mı? Farklılıklar nedir?
MB180E QuiGon, 1.5GB, "Mellow" PQ file name:
MB180E ObiWan, 1.25GB, "Mossie" PQ file name:
Henüz işlenmemiş. Kurulum sonrası bilgi verin karma panel mevcut servis menüsünden bakarızMerhaba
Panel bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürler
F fikoloji There are two versions of MB180E motherboard? What are the differences?
Google translate: MB180E anakartın iki versiyonu var mı? Farklılıklar nedir?
MB180E QuiGon, 1.5GB, "Mellow" PQ file name:
MB180E ObiWan, 1.25GB, "Mossie" PQ file name:
Çok fazla inceleme fırsatım olmadı.
Hocam ürün kurulumu yapıldı. Servis menüsüne girdim fakat konuda diğerlerinin paylaştığı görüntülerden farklı bir servis menüsü var. Nereden bakacağız? Yönlendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler.Cihaz kurulduktan sonra bilgi veriniz. Servis menüden bakacağız.
Panel bilgisi yazan bı sekme vardı servis menüsünü eklermisinizHocam ürün kurulumu yapıldı. Servis menüsüne girdim fakat konuda diğerlerinin paylaştığı görüntülerden farklı bir servis menüsü var. Nereden bakacağız? Yönlendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler.
Panel bilgisi yazan bı sekme vardı servis menüsünü eklermisiniz
Kurulum yapıldı ancak servis menüsüne giriş nasıl yapılacağını bir türlü bulamadım.Henüz işlenmemiş. Kurulum sonrası bilgi verin karma panel mevcut servis menüsünden bakarız
Hkc panelSanırım burasından bahsediyorsunuz.
Normal menü tuşuna basıp gelişmiş seçeneklere tıklayıp 4725 yapıyorsunuz.Kurulum yapıldı ancak servis menüsüne giriş nasıl yapılacağını bir türlü bulamadım.
Normal menü tuşuna basıp gelişmiş seçeneklere tıklayıp 4725 yapıyorsunuz.
Normal menü tuşuna basıp gelişmiş seçeneklere tıklayıp 4725 yapıyorsunuz.