TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Emmi panel bilgisi görünmüyorGörmen için alttaki "Genişletmek için tıkla" ya tıklamalısın
Emmi panel bilgisi görünmüyorGörmen için alttaki "Genişletmek için tıkla" ya tıklamalısın
Beni ilgilendirmez ,ben yapman gerekeni yazdım sanaEmmi panel bilgisi görünmüyor
Tamam hocam kurulu değil daha ondan galiba teşekkür ederim.şuan için görünmüyor
O anlamda değil de sanırım sistemde görünmüyor demek istediTamam hocam kurulu değil daha ondan galiba teşekkür ederim.
Servis 1.5 GB olanın Android, 1.25 GB olanın ise düz smart olanın anakart modeli olduğunu söylediF fikoloji There are two versions of MB180E motherboard? What are the differences?
Google translate: MB180E anakartın iki versiyonu var mı? Farklılıklar nedir?
MB180E QuiGon, 1.5GB, "Mellow" PQ file name:
MB180E ObiWan, 1.25GB, "Mossie" PQ file name:
Size yanlış bilgi verilmiş mb130 Anakart 1,5 Gb fakat android değilServis 1.5 GB olanın Android, 1.25 GB olanın ise düz smart olanın anakart modeli olduğunu söyledi
mb180 smart ana kartıdır. MB230 yerine çıkan. Android servis menüsü zaten böyle değilServis 1.5 GB olanın Android, 1.25 GB olanın ise düz smart olanın anakart modeli olduğunu söyledi
Hkc panel 170 Anakart revizyonlu değil.
Panel ve anakart bilgisi rica edebilir miyim? Revizyonlu ürün müdür? Bir de android servis menüsünde tv lifetime yazmıyor mu?
Teşekkür ederim . Tv lifetime konusunda bir bilginiz var mıdır. Kurulumda kontrol etmek istiyorum ama android tvlerde yazıyor mu bilmiyorum.Hkc panel 170 Anakart revizyonlu değil
Rica ederim. 10. Resim.Teşekkür ederim . Tv lifetime konusunda bir bilginiz var mıdır. Kurulumda kontrol etmek istiyorum ama android tvlerde yazıyor mu bilmiyorum.