Auo panel
Ben de servis menüsünden ilgili kısmı yükledim.
Auo panel
Ben de servis menüsünden ilgili kısmı yükledim.
Nasıl bir paneldir hocam? Bu modelde kullanılan paneller arasında en iyisi midir, iyi midir?Hkc panel
Bilgi için çok teşekkürler.Auo panel
Yan açıdan izlendiğinde renkler soluk görünür. KarşıdanNasıl bir paneldir hocam? Bu modelde kullanılan paneller arasında en iyisi midir, iyi midir?
Zamanla gözünüz buna da alışır.Bilgi için çok teşekkürler.
VA panellerdeki açı konusuna alışmak zor olacak. Eski TV im samsung panelli hi level idi. Ama buna göre daha iyi görüntüsü olduğunu düşünüyorum.
F fikoloji There are two versions of MB180E motherboard? What are the differences?
Google translate: MB180E anakartın iki versiyonu var mı? Farklılıklar nedir?
MB180E QuiGon, 1.5GB, "Mellow" PQ file name:
MB180E ObiWan, 1.25GB, "Mossie" PQ file name:
1- hkc panel mb181tc anakart2 ürününde panel markası ve tipini öğrene bilir miyim anakartlarınıda söyler misiniz teşekkürler
İkiside VA yapıda sanırım birde ürünler arasında fiyat farkı bariz çok görüntü kalitesi olarak mb170 paneli diyer modelden daha iyimidir ?1- hkc panel mb181tc anakart
2- hkc panel mb170 anakart
va panel mb170 android anakrtİkiside VA yapıda sanırım birde ürünler arasında fiyat farkı bariz çok görüntü kalitesi olarak mb170 paneli diyer modelden daha iyimidir ?
Size zahmet buna da bakabilir misiniz ?
Bu tv nin paneline falan bakabilir misiniz ? Simdi den teşekkür ederim.
şuan için görünmüyorSize zahmet buna da bakabilir misiniz ?
Görmen için alttaki "Genişletmek için tıkla" ya tıklamalısınşuan için görünmüyor